Bobby Păunescu: “Avem două tipuri de război: unul lângă România și unul cu dușmanul din interiorul României”

Bobby Păunescu a vorbit duminică seara despre războiul din Ucraina dar și despre ramificațiile pe care acest război le are în țara noastră. 

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a vorbit duminică seara despre subiectul momentului, războiul din Ucraina, dar și despre războiul din interiorul României:

„Avem două tipuri de război: cu dușmanul din interiorul României și războiul de lângă România. Noi ducem un război cu dușmanul din interior. Am mai spus-o și nu a fost luată în seamă, nu e de ieri, de azi, e o lupta pe care trebuie să o ducem, pentru a ajută cât mai mult occidentul avem nevoie să nu mai fim sub controlul oligarhilor ruși care sunt deosebit de prezenți, nu atât de puternic dar încă mai sunt prezenți, sunt legați de oameni care controlează Servicii de informații. 

În România nu sunt cozi de topor, sunt conducători, nu mă refer la președinte, premier, mă refer la câțiva care fac posibilă susținerea celor care au preluat Revoluția din 89. Acești oameni care s-au îmbogățit, au adus acești oligarhi ruși în România și sunt de partea lui Putin și duc campanie în favoarea lui și au distrus România. Va rog să nu le luați apărarea. Acum este momentul în care putem face ceva astfel încât acești oameni care au furat Revoluția să o luăm înapoi de la ei, noi de la ei. Revoluția se află în mâna trădătorilor care se întâmplă să fie cetățeni români. Aceiași oameni care au preluat Revoluția, este cazul domnului Iliescu, domnul Brucan. Împreună cu dansul sunt alții precum Cristian Tudor Popescu. Sunt lucruri clare. În ceea ce face vine să distrugă tot ce e pro-românesc, tot ce e în favoarea creșterii României. Domnul CTP iese în permanentă cu atacuri la oamenii care conduc țară și care par că vin să schimbe ceva în bine pentru cetățenii români. Este un atac recebt în care spunea că e un hoț și un mincinos primul ministru (n.r. Nicolae Ciucă). Ce e foarte important de spus aici, dacă o spunea altcineva ne uitam să vedem dacă e adevărat sau nu, deși creșterea în sondaje arată că cetățenii nu pot fi mințiți. Domnul CTP ar putea să arunce cu piatra dacă în 89-90 când a ajuns în conducerea ziarului Adevărul la intervenția telefonică din partea domnului Virgil Măgureanu și a fost numit acolo în poziție…dacă nu era cel care sprijinea intervenția minerilor mințind inclusiv persoanele tinere care citeau ce scria dansul, dacă ne demonstrează că nu a luat credite de la Bancorex cu dobânda preferențială, dacă ne demonstrează că dansul nu lua bani, la ziarul Adevărul unde era conducător. Dacă toate astea nu se întâmplă, atunci poate să arunce cu piatră domnul CTP, dacă nu, piatră poate să se întoarcă.

De interes:  Măștile textile vor fi permise la ore, pentru copiii din ciclul primar - clasele I-IV

Oricând poate să mă dea în judecată, avem tot dosarul. Adevărul trebuie cunoscut”, a spus Bobby Păunescu.

În România avem un dușman care este strâns legat de agresorul din Ucraina. Mă refer la acei oameni care se află în punctele cheie. Faptul că faci un miting împotriva acestui război și ești amendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.