Nicolae Robu îi amenință pe șefii de la spații verzi!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a declarat nemulțumit de activitatea angajaților ce se ocupă cu îngrijirea spațiilor verzi. Edilul orașului i-a criticat asupru pe directorii societăților din subordinea Primăriei.

„Șansa mea este că am nervii foarte tari. Este aproape inuman să reziști să lucrezi cu oameni atât de indolenți care nu pun suflet deloc în tot ce fac. Sufăr enorm când văd că nu se pune suflet, că nu se ține la oraș, pur și simplu. I-am criticat foarte aspru pe cei care se ocupă de spațiile verzi, cu Horticultura în frunte. Deși lucrează zilnic, nu dovedesc capacitate de a mobiliza suficienți oameni pentru a ajunge ca spațiile verzi să fie îngrijite. A plouat enorm, nu s-a putut interveni pe ploaie, dar când este vreme bună, trebuie să lucreze de dimineața până seara și să se lucreze forțe numeroase, să contracteze angajați pe perioada asta scurtă, că altfel nu facem față. Vedem că în trei sferturi din zi, plouă. Dacă în sfertul de zi frumoasă nu se lucrează peste program, nu vom putea face față, trebuie să ne adaptăm schimbărilor de climă”, a spus Nicolae Robu.

De interes:  Ripensia putea produce o surpriză dacă avea mai mult curaj. Doar egal la Cluj!

În cazul în care directorii societăților nu vor mobiliza angajații să lucreze, Nicolae Robu face următorul anunț: „Sper să înțeleagă. O să ajung pur și simplu să-i fac de ocară  pe directori, prin nominalizarea lor în conferințele de presă. Nu mai știu ce să fac”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.