Liberali care n-au câștigat niciodată nimic, care au fost aleși pe liste și nu la vreun scrutin cu vot uninominal, au hotărât să-l mazilească pe Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă urmând să fie dat afară din PNL!

Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin a hotărât, ieri, să supună votului, în următoarea ședință, cea de săptămâna viitoare, excluderea lui Adrian Torma din partid. Adrian Dacica și Viorel Lolea s-au dovedit a fi singurii bărbați din BPJ-ul PNL. Restul au ridicat mâna pentru ca Torma să fie aruncat la coșul de gunoi al partidului exact ca o măsea stricată. Asta, deși, pe la colțuri, cei mai mulți dintre ei susțin că excluderea primarului de la Dunăre e o greșeală. Contează însă mai puțin ce cred cu adevărat, contează doar modul în care votează. Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, e de neclintit. Torma pleacă!

„Ieri am făcut analiza rezultatelor pe localități. Chiar dacă suntem pe primul loc în județ, am discutat în mod normal și despre organizațiile care au coborât media filialei. Concluzia generală a fost că nu este corect ca munca și efortul celor care au obținut rezultate bune să fie afectată de eșecul unora… voit sau nevoit, ori greșit pe motive de strategii personale. Ne așteaptă încă trei rânduri de alegeri și vom lua măsuri ca potențialul PNL să fie scos în evidență cât mai bine. Așadar, vom aplica Statutul PNL, începând cu patru primari care au avut relații nestatutare cu alte partide concurente. Voi vota întotdeauna împotriva celor care în timpul meciului dau intenționat pase la adversari!”, a declarat Vela pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Cum poti rezolva rapid o problema cu ajutorul serviciilor de amanet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.