Adevărată desfășurare de forțe la primele ore ale dimineții pe Aleea Romaniței din Reșița. Un apartament a fost cuprins de flăcări și ardea ca o torță, același apartament care, sâmbătă dimineață, a fost afectat de un alt incendiu.

Mai multe mașini de pompieri, ambulanțe, SMURD și Poliție s-au adunat de urgență, în jurul orei 4.30, pe Aleea Romaniței. Un apartament aflat la etajul 3 ardea cu flăcări puternice. Fumul gros a îngreunat intervenția pompierilor, dar a creat neplăceri și vecinilor de pe scară. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri cu ajutorul autospecialei dotată cu scară pentru înălțimi mari. Oamenii au fost scoși pe geamul unui alt apartament și predați medicilor de pe ambulanțele aflate în fața blocului.

Intervenția a durat mai bine de 2 ore. Flăcările au fost alimentate de o mulțime de gunoaie care erau depozitate inclusiv în balconul apartamentului.

Intervenția din această dimineață s-a desfășurat și sâmbătă, în jurul orei 10.50, atunci când în același apartament luase foc, potrivit cercetărilor, un prosop aflat deasupra aragazului. Flăcările s-au extins și atunci, însă intervenția promptă a pompierilor a oprit incendiul doar la nivelul bucătăriei. Bărbatul aflat în interior nu a pățit nimic.

De interes:  În ce constă dezinformarea din jurul vapingului

Nu se știe deocamdată dacă incendiul din această dimineață i-a fost fatal proprietarului sau acesta a scăpat teafăr și de această dată. Potrivit martorilor, omul este de negăsit.

Rămâneți pe expressdebanat.ro! Revenim cu datele oficiale furnizate de autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.