Negulescu, interviul anului la Realitatea Plus: Cum circulau banii plătiți de Ghiță pentru campania lui Ponta

Dezvăluiri în exclusivitate, la Realitatea Plus, ale procurorului Mircea Negulescu, despre sumele uriașe care ar fi fost plătite de firmele omului de afaceri Sebastian Ghiță pentru campania fostului premier Victor Ponta, în cursa pentru prezidențialele din 2014. 

Fostul procuror al DNA Prahova a afirmat, în interviul pentru Realitatea Plus, că prin diverse firme și inginerii financiare, omul de afaceri Sebastian Ghiță ar fi plătit 2,5 milioane de dolari pentru campania prezidențială a lui Victor Ponta, din 2014.

„Prin diverse firme din Ploiești, n-aș vrea să dau numele acum, dar credeți-mă că le știu, ca să aducă în România doi consultanți politici de la prestigioasele firme de specialitate Podesta și 370 Revolution (…) și l-au consultat pe domnul Ponta în toată campania electorală”.

Fostul procuror a explicat că era vorba de o schemă folosită de mai multe ori, atât pentru a vira banii către fundația lui Tony Blair, care ar fi primit 220.000 de euro, cât și către cele 2 firme consultanță americane, care au primit 2,5 milioane de dolari.

De interes:  Lupte pe semicerc! | Știri din Banat

Toate detaliile despre circuitul banilor puteți citi pe Realitatea Financiară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.