Relații neîncheiate

relatii-neincheiate

Niciun partener din viitor nu ar trebui sa pătimească pentru păcatele partenerilor tai din trecut. Un adevăr pe care multi il aproba doar dând din cap si … Cam atat! Un adevar crunt pe care multi oameni il imbratiseaza doar verbal dar niciodata asumat. Faptul ca prostul dinaintea mea a fost un tantalau care nu a stiut cum sa „jongleze” cu iubirea si a facut triplu salturi extra conjugale nu inseamna ca si eu sunt la fel. Faptul ca fostul tau partener a fost un mincinos notoriu, nu înseamna ca ar trebui sa ma iau de mânuță cu el.

Iar daca acum ma compari si ma pui pe acelasi piedestal nevrotic cu cei din trecutul tau, s-ar putea la fel de bine sa devin si eu un fost care nu va scapa de Comparațiile gratuite făcute in ochii viitoarelor „victime”. Faptul ca tu nu ai încredere in mine, deși nu ti-am oferit motive reale, dovedește ca, de fapt, nu ai încredere in tine. Acest travaliu psihic obositor trebuie încheiat inainte de a te arunca cu avânt in bratele unui alt partener.

De interes:  Medic din Timișoara, surprins într-o ipostază revoltătoare, cu un minor

Daca nu ti-ai încheiat socotelile cu trecutul si cu tine însuți, daca nu ai încheiat travaliul de separație si daca nu esti pregătit sa incepi o relatie autentica, nu o incepe. Fa pace cu demonii tai interiori si cu fantomele trecutului. Un partener autentic isi va dori o relatie cu tine si nu un război al sufletelor.

Relatiile încheiate pe jumatate sunt cele mai periculoase. Sa fii părtaș la asa ceva e ca si cum ai traversa pe trecerea de pietoni, legat fiind la ochi. Toata lumea are de suferit.

Iar oamenii s-au saturat sa fie niste martiri uciși in numele unei iubiri neînțelese!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.