Ape foarte agitate în Liga 2 miercuri, 23 octombrie. O echipă s-a retras din campionat, aspect în favoarea Politehnicii și a Reșiței, dar în detrimentul Ripensiei și, ca din senin, Mugur Gușatu și-a dat demisia! Aparent, atmosfera de la antrenamentele echipei alb-violete timișorene i-a pus capac fostului atacant al lui Poli!

Conform surselor Express de Banat, Gușatu a fost nemulțumit din cauză că la antrenamentul de marți jucătorii cu experiență ar fi „comentat” că nu se face suficient de bine partea tactică a antrenamentului. Se pare că atmosfera i-a pus capac lui Gușatu, care oricum, de când a venit la echipă, nu și-a ascuns nemulțumirea față de ce a găsit. Interesant este că după meciul pierdut cu UTA, când antrenorul ieșise, în vestiar a intrat Sebastian Novovic, liderul Druckeria. Discuția se pare că a fost însă una mai degrabă de încurajare și nu cu reproșuri. Cert e că sâmbătă, la partida cu Dunărea Călărași, antrenor principal va fi Antonio Foale, secundul de până acum.

De interes:  Muzeul Banatului oftează trist lângă centrul colorat al Timișoarei. Pavel Popescu, atac dur la adresa Consiliului Județean!

Poli caută înlocuitor

Totuși, după ce va trece meciul cu Călărași, e foarte posibil ca ASU Poli să caute un nou antrenor. „Astăzi am avut o discuție cu el. Eu l-am simpatizat și ca jucător, și ca antrenor. Mi-a spus și mie că pleacă din motive personale. Decizia era luată. Personal, nu cred că un antrenor la vârsta lui pleacă din cauza comentariilor unor jucători. În principiu, vom avea o întâlnire și vom căuta să aducem alt antrenor”, ne-a declarat președintele clubului, prorectorul UPT Florin Drăgan.

Și Ripensia poate fi supărată

Altfel, ASU Poli a primit și o veste bună după 13 etape. Daco-Getica București a decis să retragă din Liga 2 echipa de seniori și să continue strict la nivel juvenil, întrucât oricum retrogradarea părea inevitabilă. În 13 runde, bucureștenii din cartierul Colentina au câștigat doar două meciuri, cu ASU Poli și CSM Reșița. Regulamentul spune că punctele celor 11 echipe ce au bătut pe Daco-Getica se vor anula. Cu o ipotetică situație în care doar Poli și Reșița rămâneau învinse de echipa lui Cătălin Baciu, e clar că la final de tur cele două echipe sunt avantajate.

De interes:  NO HATE - concursul care readuce în atenţie problemele comunităţii rrome

Cea dezavantajată e Ripensia, chiar ultima echipă ce a jucat cu Daco-Getica și a învins-o cu 7-2. Din patru victorii, după modificările în clasament, roș-galbenii rămân cu trei. Acest lucru face ca declarații lui Alex Pelici, cu ironii despre presa care nu critică destul de vehement arbitrajele de care are parte echipa sa, să fie și mai caraghioase. O „împăunare” după o „mare” victorie cu o echipă efectiv muribundă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.