Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un adevărat regal de business, cu ocazia a două evenimente de impact major. Mai întâi, joi, 24 octombrie, va avea loc Forumul Internațional de Afaceri, la Centrul Regional de Afaceri. Apoi vineri, 25 octombrie, va avea loc evenimentul de gală Topul Firmelor 2019.

La Forumul Internațional vor participa reprezentanți ai instituțiilor administrative, dar și economice, din Federația Rusă, Grecia și Cehia, dar și reprezentanți ai firmelor din Ungaria și Bosnia-Herțegovina. Așadar, va fi o excelentă ocazie pentru a stabili conexiuni de afaceri cu țările respective, pentru toate firmele care vor participa la eveniment. Oaspeții din străinătate vor participa și a doua zi, la Topul Firmelor. „Anul acesta organizăm Topul Firmelor sub semnul internaționalizării. Ne-am gândit încă de la începutul anului 2019 la acest lucru, deoarece am simțit nevoia de expansiune a mediului de afaceri, prin promovarea produselor pe piețele externe, atragerea investitorilor străini și intensificarea schimburilor comerciale”, spune președintele executiv al CCIA Timiș, Florina Chiriță.

De interes:  Descoperă acum câteva detalii legate de jantele mașinii tale - Sfaturi pentru șoferi

În ceea ce privește Topul Firmelor, după depunerea bilanțurilor contabile pe anul 2018, 10.280 de companii au îndeplinit criteriilor pentru a fi incluse. 232 de firme vor primi trofeul de excelență, iar trei firme vor fi premiate pentru aniversarea a 25 de ani de activitate. Este vorba de Max Agro din Gătaia, Euroccoper și TVR Timișoara. Antreprenorul anului, Ovidiu Șandor, va fi și el premiat la gală. Un premiu merge și spre trupa rock The Different Class și bineînțeles nu vor fi uitați nici cei din programul Climate Kic. „Climate Kic este proiectul care ne face cinste. În fiecare an apar proiecte foarte multe, care înseamnă idei inovatoare, persoane care sunt premiate nu numai în țară, ci și în străinătate. Ne mândrim că pleacă de la noi”, a mai spus Florica Chirița.

Topul Firmelor va avea și un program artistic deloc de neglijat. Vor urca pe scenă și trupa Brio Sonores, din Republica Moldova. De asemenea, va exista un recital de vioară susținută de o elevă care a adunat deja foarte premii de la Liceul „Ion Vidu”, deși este abia în clasa a V-a.

De interes:  Cabine de paza de tip container

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.