O mică minunăție pe care o purtăm zi de zi pentru a accesoriza o ținută sau pe care o purtăm ca semn distinctiv, sentimental sau religios, bijuteria se potrivește oricui. Este unul dintre obiectele pe care le transmitem din generație în generație sau care ne face fericiți în timpul unui anumit eveniment de care ne vom aminti toată viața. Cât despre adulți, bijuteriile pentru copii au și toate aceste semnificații care îi deosebesc de alte obiecte comune și de zi cu zi. Bijuteria are partea ei de visuri și poate personaliza și pune în valoare persoana care o poartă.

Totuși, chiar are un loc în viața unui copil? Ce poate însemna la o vârstă când imprudența este încă omniprezentă? La ce vârstă poți să oferi cu adevărat o bijuterie unui copil? Și cum să o alegi bine când vine vorba de a semnifica ceva important și grozav?

Iată câteva rânduri de sfaturi despre apariția acestei noi mode a bijuteriilor, care sunt oferite astăzi ca un cadou plin de semnificații, chiar și în rândul celor mai mici dintre noi.

De interes:  În Reșița încep luptele. Și pe saltea!

La ce evenimente poți să oferi o bijuterie unui copil?

Chiar dacă o anumită ocazie nu este neapărat necesară pentru a oferi o bijuterie unui copil, există acele evenimente speciale în care bijuteria este oferită ca o adevărată emblemă, o amintire de neșters, o urmă a acestei zile memorabile.

Acesta este cazul nașterilor, botezurilor, zilelor de naștere sau comuniunilor.

În general, în cadrul serbărilor religioase precum botezuri și comuniuni, nașii sau alte persoane apropiate copilului, de cele mai multe ori îi oferă copilului o bijuterie personalizată cu o imagine sau un simbol gravat pe bijuterie.

În timpul nașterilor, este adesea un obicei să se ofere un mic medalion gravat cu prenumele și personalizat cu data nașterii copilului (de către nași de exemplu în religia catolică)

În cele din urmă, ca un cadou de ziua de naștere (adesea pentru un copil care începe să înțeleagă latura prețioasă a bijuteriilor) sunt adesea oferite bijuterii mai intime și au beneficii pe gustul copilului.

Cu toate acestea, nu există nicio obligație de a oferi bijuterii în timpul acestor evenimente destul de ceremoniale, nefiind nevoie să aștepți un acest tip de situație să oferi una. Totul începe cu un sentiment de bunăvoință și dragoste care va face din această bijuterie un cadou exclusivist, original sau sentimental.

De interes:  Osteoporoza poate fi ameliorata cu ajutorul plantelor!

Dacă ai o fetiță în jurul tău sau dacă ești părintele mândru al unei mici prințese, îți va fi așadar ușor să observi că aceste adorabile ființe sunt adesea imaginea în oglindă a mamei lor! Este perfect normal ca o fetiță să poarte bijuterii după gust și după alegere să aleagă să facă acest lucru ca model feminin.

De aceea este simplu să alegi bijuterii pentru o fetiță: dacă te însoțește atunci când cumperi bijuterii, asigură-te că ții cont de alegerile ei în timp ce o sfătuiești cu bijuterii potrivite vârstei ei, de calitate. Dacă mizezi pe un cadou, nu ezita să îți modelezi alegerile în funcție de gusturile sale sau ținând cont de ceea ce este nou la magazinele specializate de bijuterii. Optează pentru modele de cercei rotunzi, colorați, brățări gravate sau coliere cu cele mai frumoase pandantive! Pandantivele sunt foarte des apreciate și de micile prințese: în acest caz, este ușor să găsești în magazine ce este cel mai potrivit pentru o fetiță. Buburuza, semnul infinitului, floare mică din strass sau animal haios… atâtea alegeri pentru o fetiță fermecătoare!

De interes:  Avantajele unui robot de aspirare

Cu toate acestea, asigura-te că bijuteriile nu sunt de proastă calitate (pentru siguranța pielii) și alege ceva durabil pe care să îl poată purta câțiva ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.