Top 3 moduri în care poate fi folosit colagenul lichid

Există anumite vitamine, minerale și nutrienți fără de care organismul uman nu ar funcționa într-un mod sănătos și eficient. Colagenul este la rândul său un element vital organismului nostru, intrând în structura țesuturilor conjunctive.

Există anumite vitamine, minerale și nutrienți  fără de care organismul uman nu ar funcționa într-un mod sănătos și eficient. Colagenul este la rândul său un element vital organismului nostru, intrând în structura țesuturilor conjunctive. 

Importanța sa în organism este dată atât de cantitatea considerabilă în care este prezent, reprezentând o treime din numărul total al proteinelor din corp, cât și de beneficiile pe care le aduce corpului nostru, precum redarea sănătății unghiilor, părului, pielii, articulațiilor și sistemului de apărare al organismului, în special dacă administrăm colagen lichid. 

Iată 3 modalități prin care colagenul lichid poate îmbunătăți viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, dacă îl includem înîn rutina zilnică de sănătate:

 

 

 

Din cauza unui stil de viață sedentar sau a unei vârste înaintate, sistemul osos al oamenilor este afectat, intervenind dureri articulare, ceea ce duce adesea la diminuarea calității vieții, prin îngreunarea activităților zilnice. Datorită absorbției sale rapide, colagenul lichid stimulează celulele din articulații să sintetizeze colagen, astfel se îmbunătățește structura și funcționalitatea articulară, diminuându-se durerile și redând flexibilitatea articulațiilor cu până la 79%, după o perioadă de administrare de până la 12 săptămâni. 

Durerile articulare și osoase sunt unele dintre cele mai răspândite afecțiuni, iar împotriva acestora colagenul lichid reprezintă un remediu eficient, deoarece intră profund în structura articulară și tratează durerea de la sursă, pentru o durată lungă de timp. 

 

De interes:  Cine apeleaza la casti de copiat?

 

  • Colagen pentru piele, păr și unghii

Faimoasa zicală Frumusețea vine din interior poate fi aplicată cu succes dacă urmăm pentru o perioadă de cel puțin 12 săptămâni, un tratament cu colagen lichid. Deoarece colagenul face parte din structura unghiilor, părului și pielii, prin administrarea sa pe cale orală acesta este absorbit rapid în organism datorită formei lichide și reușește să intre în componența celulelor, redând frumusețea naturală a pielii, părului și unghiilor. 

În cazul părului, acesta devine strălucitor și puternic, deoarece firul de păr este hidratat în profunzime. Pielea poate fi tratată de psoriazis, eczeme, uscăciune etc., iar celulele sale vor deveni hidratate, conferind pielii elasticitate. La rândul lor, unghiile se întăresc, iar textura lor se îmbunătățește vizibil. 

 

 

Colagenul este o proteină esențială în organismul nostru, iar administarea sa constantă sub formă lichidă acționează pe mai multe planuri, făcând organismul să fie puternic, hidratat și capabil să lupte împotriva radicalilor liberi. Colagenul lichid are proprietăți antioxidante care previn efectele adverse ale radicalilor liberi de care ne lovim cu toții, în special în sezonul rece. Sistemul cardiovascular beneficiază și el de efectele benefice ale colagenului lichid, deoarece îi este îmbunătățită performanța. Alături de sistemul cardiovascular, și sistemului limfatic îi este de ajutor colagenul, favorizând eliminarea toxinelor.  

 

De interes:  Aproape 3 milioane de euro pentru stațiunea Băile Herculane. În ce se investesc banii?

 

Prin prisma beneficiilor primare pe care colagenul lichid le prezintă la nivelul sănătății pielii, unghiilor, părului, la nivelul articulațiilor și sistemul cardiovascular, acest tip de proteină poate fi considerată un adevărat ajutor și sprijin în ameliorarea afecțiunilor care ajung să ne afecteze buna funcționare a organismului nostru. Tocmai forma sa lichidă este cea care oferă eficiența în cazul tuturor celor 3 modalități prin care poate fi folosit, iar prin prisma rețetei naturale de la Grădina Sănătății vă poate asigura necesarul de concentrație de care este nevoie pentru un tratament eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.