Migranti răniți cu un cuțit, de călăuza lor, la granița României

 În cadrul unei acţiuni specifice pentru supravegherea frontierei, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat, pe direcţia localității Beba Veche, opt persoane care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

Polițiștii de frontieră au constatat că patru dintre cei în cauză prezentau plăgi la nivelul feței, gâtului, mâinilor și traumatisme la nivelul capului, fapt pentru care au oferit, imediat, primul ajutor.

A fost solicitat sprijinul unor echipaje SAJ prin apel la 112, ulterior cele patru persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, au fost anunțate autoritățile de frontieră sârbe pentru a interveni pe teritoriul statului vecin şi a efectua verificări.

Din primele cercetări s-a stabilit ca cele opt persoane sunt cetățeni din Siria, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani. Aceştia au declarat faptul că, pe teritoriul Serbiei, în apropierea graniţei cu România, au avut un conflict cu un grup de cetățeni afgani și pakistanezi.

De interes:  Femeie gravidă rămasă încarcerată în mașină, după un accident petrecut în județul Timiș. A intervenit elicopterul SMURD

În prezent, starea de sănătate a trei dintre bărbați este stabilă, iar cel de-al patrulea a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, iar la finalizare urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Timis

The post Migranti răniți cu un cuțit, de călăuza lor, la granița României appeared first on Realitatea de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.