Astăzi, vremea va fi schimbătoare. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când va ploua pe arii relativ extinse. Spre seară, aria precipitațiilor se va restrânge, acestea devenind izolate iar cerul se va degaja. Vântul va prezenta intensificări locale în cursul zilei, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde va depăși la rafală 55-65 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Izolat vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 7 grade.

Mâine, vremea se va încălzi. Cerul se va acoperi treptat și izolat, îndeosebi în cursul nopții, va ploua slab. Vântul, slab la moderat în cursul zilei, se va intensifica în cursul nopții, cu viteze mai mari în Banat și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 19 de grade, iar cele minime între 9 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni spre 6 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

De interes:  Realitatea PLUS face public contractul de privatizare a PETROM – cum s-au pus românii în genunchi în fața austriecilor. Ediție explozivă Culisele statului paralel, duminică, ora 21

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.