Îți place să le faci unghiile prietenelor tale? Știi cum sa faci orice model de unghie sa arate senzațional? Dacă ai o pasiune pentru manichiura, ai nevoie de o masa manichiura care sa îți ușureze munca. Chiar dacă le faci manichiura doar prietenelor tale sau te gândești sa faci asta pentru cât mai multe fete și sa îți deschizi propriul salon, pe lângă toate ustensilele, gelurile și oje colorate, ai nevoie neapărat și de masa manichiura, o masa potrivita îți v-a ușura munca, vei putea fi organizata și îți poți face treaba mult mai ușor.

Cum alegi masa manichiura cea mai potrivita pentru tine?

Înainte de a cumpăra o masa manichiura trebuie sa ai în minte câteva aspecte importante, aceasta nu este o decizie pe care sa o iei în câteva secunde, este o investiție și de aceea trebuie făcută cu atenție. Pentru ca investiția sa merite și sa aducă profit, trebuie sa cumperi masa manichiura potrivita.

Iată de ce trebuie ți cont când cumperi o masa manichiura:

De interes:  De ce ai nevoie de o clinica recuperare medicala cu servicii complete?

Scop. Cu ce scop cumperi masa? Ai nevoie de o masa pe care sa o folosești acasă când îți faci singura manichiura sau când faci unghiile prietenelor tale? Sau ai nevoie de o masa pentru salon? Acest aspect este foarte important, dacă ai nevoie de o masa pentru acasa, poți sa alegi o masa mica, ușoara pe care sa o poți muta ușor dintr-o parte în alta, sau care sa o poți aduna și sa o deschizi doar când ai nevoie de ea. Dacă ai nevoie de o masa pentru salon, îți trebuie o masa rezistenta, destul de mare și cu spatii de depozitare pentru toate ustensilele și ojele de care ai nevoie.

Dimensiunea mesei. Pe lângă faptul ca trebuie sa știi exact cât de mare sa fie masa de care ai nevoie, trebuie sa masori cu exactitate spațiul pe care îl ai disponibil, trebuie sa ti cont și de cât de mult spatiu ai nevoie pentru a-ți putea depozita la îndemână ojele și ustensilele de care ai nevoie, în plus și clientul are nevoie de spațiu pe partea lui pentru a sta cât mai confortabil cât timp ii faci manichiura.

De interes:  Te pregătești de vacanță cu rulota? Iată top 5 rețete pe care le poți face rapid la friteuza cu aer cald!

Cât de confortabil este sa stai la acea masa. Gândește-te ca o sa să stai probabil și o zi întreaga la acea masa, cât de confortabil o sa te simți după o zi lunga. Cat de confortabil se simte clientul când vine sa ii faci manichiura, dacă trebuie sa ii pui unghii cu gel, ședința o sa fie mai lunga, astfel ca o sa e posibil sa se simtă obosit, de aceea cel mai bine este ca atunci când alegi sa gândești atât pentru confortul tău cât și pentru clienta.

Spațiu de depozitare. Ca și manichiurista ai nevoie de o mulțime de ustensile pe care ar trebui sa le ai la îndemână tot timpul, sa nu fi nevoita sa te ridici de la masa de fiecare data când ai nevoie de ceva, de aceea este important sa alegi masa cu spatii de depozitare unde îți poți păstra ustensilele, gelurile și lacurile pe care le folosești cel mai des.

De interes:  Dentist Bucuresti

Accesează www.amalia.ro și alege acum masa manichiura de care ai nevoie. La orice comanda de peste 200 de lei beneficiezi de transport gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.