Vrei să fii mai eficient? Ce nu trebuie să-ţi lipsească niciodată de pe birou pentru cele mai bune rezultate

Să fii eficient la locul de muncă este, poate, cea mai mare dorință a celor care au un job, mai ales că, în prezent, bonusurile se dau și în funcție de aceste aspecte. Însă, cum poți să fii eficient la birou atunci când ai o mulțime de task-uri de realizat și majoritatea chiar în același timp? 

Se pare că persoanele care dau un randament bun la locul de muncă sunt cele organizate, care reușesc să treacă cu brio prin povocările unei zile. Dar cum poți să fii și tu eficient? Cum poți da randament la cote maxime? Ce ai putea să faci pentru ca și tu să ajungi să ”joci” în liga persoanelor cu maxim de eficiență la locul de muncă? Dacă și tu ai aceste probleme, atunci materialul următor este pentru tine.

Iată ce nu trebuie să lipsească niciodată de pe birou pentru a fi eficient la locul de muncă

Este momentul să nu mai uiți cu jind la persoanele foarte eficiente și să începi să fii și tu una dintre acestea. Ce poți face pentru a schimba modul în care îți rezolvi taskurile?

În primul rând, pentru a fi eficient și a putea răspunde rapid cerințelor, este nevoie de ordine de ordine la tine pe birou. Nu vei putea niciodată să fii rapid atât timp cât îți ia cel puțin cinci minute să găsești agenda și un pix cu care să îți poși nota totul. 

Așadar, un prim punct în eficientizarea muncii tale este să ai un birou ordonat, cu fiecare lucru pus la locul său. 

De asemenea, ai nevoie de câteva lucruri care nu trebuie să îți lipsească niciodată, mai ales că nu știi când vei avea nevoie de ele.

Ce trebuie să ai mereu pe birou, în apropierea ta:

  • Pixuri. Nu ştii niciodată când ia nevoie să noteyi ceva, aşadar este imperios necesar să ai câteva obiecte de scris pe biroul tău. Pentru eficienţă maximă, cumpăra un suport de creioane şi pune în el tot felul de obiecte de scris în el. 
  • Agendă. Nu este in clişeu folosirea unei agende, în acest fel vei reuşi să ţii totul într-un singur loc, fără a mai fi nevoie de post-it-uri pe care le poţi pierde foarte uşor iar informația scrisă disprătă pentru totdeauna. 
  • Tot felul de ”gadgeturi” de birotică: capsatoare, perforatoare cu modele de la Biroticienii, aparat de desfăcut capse, cleme de hârtie și orice alt obiect care consideri că își este necesar și îți poate ușura munca. 
  • Coli de scris sau de xerox. Nu se știe niciodată când ai nevoie de acestea, astfel că este bine să ai mereu în preajma ta câteva. 

Dacă și tu îți dorești mai multă eficiență la locul de muncă, atunci nu îți rămâne decât să urmezi indicațiile din articol. În numai câteva zile vei simți diferența și te vei bucura de timp câștigat și stres mai puțin la birou. 

 

De interes:  „Să facă PSD-ul un festival de mai mare succes! Pe noi atât ne-a dus capul!”

Sursa foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.