Când un eminent chirurg plastician începe o analiză a fețelor stelelor de primă magnitudine, din anumite motive nu se angajează să afirme cu certitudine că a avut loc de fapt, mărirea buzelor. Au trecut vremurile materialelor de umplutură cu silicon. Buzele naturale frumoase și grațios conturate sunt la modă. Cum să obții un astfel de rezultat? La cabinetul Dr. Raluca Harnagea poţi solicita mărirea buzelor cu acid hialuronic. Tehnica modernă de mărire a buzelor cu acid hialuronic permite creșterea volumului buzelor, corectarea formei, eliminarea asimetriei, corectarea conturului buzelor și expresivitate, remedierea defectelor legate de vârstă – îndepărtați așa-numitele „riduri de șnur” de deasupra buzei, readucându-le la un contur tânăr clar, ridicarea colțurilor buzelor etc.

Secretele constau în micile detalii

În același timp, acidul hialuronic, care este un preparat modern asigură umiditate și menține buzele moi și fragede, putând trece cu ușurință la orice „test de sărut”. Poți obiecta că injectările în buze cu acid hialuronic au fost folosite de mult timp, că este o procedură populară și că nu există niciun secret în această procedură simplă. Însă, există anumite secrete, care constau în detalii și pe care doar dr. Raluca Harnagea le cunoaște.  Acrobația este să faci buze astfel încât toată lumea să observe că ai început să arăți mai bine, mai proaspăt, mai strălucitor, mai tânăr. Dar nimeni nu poate spune cu exactitate ce ți-ai făcut. Poate tocmai te-ai întors din stațiune? Poate ai citit un roman nou? Lasă-ți prietenii să ghicească. Atunci când corectarea formei buzelor este efectuată la un nivel înalt, nimeni nu va ajunge la fundalul adevărului. Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o procedură care îmbunătățește subtil aspectul, dar semnificativ, și aceasta este munca reală a unui specialist în medicină estetică. Tocmai aceasta este abordarea pe care o oferă pacienților săi dr. Raluca Harnagea.

De interes:  Coaliția PSD-ALDE, disperată să invalideze referendumul pe justiție! Încă o Ordonanță de Urgență pentru salvarea penalilor!

Alege un medic specialist

Fetele vin adesea la medic cu o cerere de a corecta greșelile – pentru a elimina consecințele unei corectări nereușite – pentru a reduce buzele pompate cu silicon sau acid hialuronic în alte saloane. O mărime nepotrivită distruge anatomia delicată și face buzele o dominantă nedivizată pe față, distorsionând proporțiile unei fețe frumoase. Dr. Raluca Harnagea efectuează corecția estetică prin injectarea în doze mici a acidului hialuronic. Pentru a nu pierde timp și bani în corectarea greșelilor, este mai bine să alegi un medic renumit, așa cum este dr. Raluca Harnagea, pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic. Astăzi, standardul frumuseții sunt buzele proporționale cu întreaga față. Buza superioară are aproximativ jumătate din înălțimea buzei inferioare. Arcul lui Cupidon este bine definit, iar colțurile buzelor sunt îndreptate în sus, dând impresia unei fețe zâmbitoare și a unui caracter ușor. Este mai bine dacă mărirea buzelor cu acid hialuronic este efectuată de un specialist care este bine familiarizat cu estetica buzelor, deoarece frumusețea buzelor este în mare măsură determinată de structura maxilarelor, dinților și caracteristicile mușcăturii. Medicul tău nu ar trebui să fie doar capabil să „injecteze materialul de umplere”. El trebuie să fie priceput din punct de vedere tehnic, deoarece tehnici diferite duc la rezultate diferite.

De interes:  Ce trebuie sa stiti despre botox

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.