Salile de sedinte sunt o resursa valoroasa, in special pentru companiile mici. Daca ai un spatiu mic pentru birouri, inclusiv sali de conferinte, o buna planificare a rezervarilor pentru acestea este esentiala pentru o buna desfasurare a activitatii. Acum, cu sistemul Roomio.ro, poti gestiona toate salile de sedinta simplu, rapid si eficient, cu doar cateva click-uri.

Ce iti ofera aplicatia Roomio?

Programare pentru fiecare sala de sedinta – setarea unui program pentru fiecare sala de conferinte este foarte simpla, trebuie doar sa completezi descrierea si sa selectezi datele si orele disponibile.

Mai multe locatii – cu ajutorul suplimentului „Locatii”, poti afisa salile de sedinte disponibile cu referire la adresa, mai ales daca ai sali disponibile in tot orasul.

Adaptat pentru interfete de administrator mobil si client – experimenteaza avantajele tehnologiei moderne si verifica  noi intalniri rezervate pe smartphone sau tableta. Clientii tai  pot utiliza, de asemenea, un smartphone si pot rezerva o sala de conferinte in interfata complet mobila a Roomio.ro, care este complet adaptata pentru dispozitivele mobile.

De interes:  Quickmobile.ro ofera asigurare casco online pentru device-ul dumneavoastra!

Memento-uri prin e-mail – tu si clientii tai veti primi confirmare si mementouri, astfel incat, poti fi sigur ca potentialii clienti nu vor uita ca au rezervat sala de sedinte.

Cu sistemul de rezervari online Roomio.ro, poti modifica cu usurinta rezervarile, iar clientii tai pot rezerva sali de conferinte. Incearca si nu te mai indoiesti. Managementul salilor de sedinta Roomio.ro va deveni un asistent indispensabil in activitatea ta, iar daca ai intrebari, echipa de asistenta te va ajuta cu placere.

De ce sa apelezi la aplicatia Roomio pentru managementul salilor de sedinta?

Economisesti timp care costa bani, adica:

  • Costuri pentru planificarea si organizarea sedintelor;
  • Intalniri intrerupte si dispute despre sali de conferinte;
  • Timp insuficient petrecut pentru intalniri;
  • Intretinerea complexa a disponibilitatilor salilor de conferinte;
  • Investitii necontrolate in birouri;
  • Alegerea ineficienta a salilor de conferinte.

Imbunatatirea mediului de munca, adica:

  • Planificare facila, rezervare si gestionare eficienta a disponibilitatilor;
  • Rezervari ad hoc si intalniri la timp;
  • Revizuirea disponibilitatii salii de conferinte si digitalizarea salii de sedinte;
  • Raportarea si utilizarea mai buna a salilor de sedinte.
De interes:  TOP 3 investiții inteligente pentru stabilitate financiară!

Managementul salilor de sedinta – Avantaje

Datele tale sunt intotdeauna in siguranta. Comunicarea si sincronizarea convenabila a sistemului cu conturile de e-mail. Datele sunt stocate in calendarul tau sau pe serverul tau local.

Integrare flexibila. O combinatie de software si hardware pentru a se potrivi nevoilor tale.

Aplicatia Roomio.ro pentru managementul salilor de sedinta poate functiona pe o gama larga de dispozitive hardware si care accepta cele mai populare aplicatii Android si web.

Roomio.ro te ajuta sa folosesti mai bine salile de sedinta pentru intalniri de afaceri si se incadreaza in designul biroului tau. In domeniul gestionarii sedintelor, sistemul este extrem de eficient si economiseste timpul. Roomio.ro, are un efect pozitiv asupra productivitatii muncii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.