Maluma și J Balvin, prima piesă împreună: Cum se iau la mișto în noul clip „Qué Pena” | Official Video – Banat FM

Maluma și J Balvin, prima piesă împreună: Cum se iau la mișto în noul clip „Qué Pena” | Official Video

Maluma (25 de ani) și J Balvin (34 ani) și-au unit forțele pentru unele dintre cele mai cool colaborari reggaeton ale anului: “Que Pena”.

Maluma și J Balvin, prima piesă împreună. „Que pena” pare a fi senzația momentului, având în vedere că clipul a strâns deja peste 1.500.000 de vizualizări, pe YouTube, deși a fost postat abia pe 27 septembrie. Clipul scoate în evidență și o ironie reciprocă a celor doi, care, deși prieteni în viața reală, sunt rivali în industria muzicală.

Încă de la începutul clipului se poate vedea schimbarea de look a celor doi, din dorința de a se imita, dar și ironiile bășcălia unuia la adresa celuilalt. În timp ce J Balvin se sărută pe sine numindu-se ”pretty boy, pretty boy”, celălalt imită stilul inconfundabil al lui J Balvin. Și finalul este unul în același ton ironic: își pun cruce unul altuia, în timp ce are loc un nou schimb de replici: ”Până la urmă, trebuia s-o fac!” și ”Cel mai bun rămâne la final!”

De interes:  Culisele statului paralel | Puterea lui Florin Cîțu în PNL: bugetul Guvernului. Cum au împărțit premierii banii pentru putere

Vreme de câteva luni, cele două staruri columbiene au vorbit despre posibilitatea de a înregistra o piesă împreună. În 2018, J Balvin făcea declarații despre dorința sa de a colabora cu Maluma, scopul său fiind acela de a crea o mișcare pentru noii cântăreți urbani, în Columbia. ”Dacă eu și Maluma putem să ne susținem unul pe altul, pentru a demara o mișcare și a-i inspira pe alții, o s-o facem” declara J Balvin pentru Billboard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.