Ce iti șoptește o Femeie…

Woman whispering in man's ear, close-up (B&W)

Ati auzit vreodată o Femeie șoptind? Șoptind a iubire si Amor? O femeie din milioanele de femei ce striga atât de metalic si surd? O femeie care șoptește iubire este femeia care se face auzita in cea mai gălăgioasa mulțime de femei ce isi doresc a fi iubite. Ati auzit vreodată o femeie ce șoptește? Fie in versuri, fie in cântec sau in cele mai simple momente alese din prezentul ei? Femeia care șoptește este asemenea melodiei cântate de viorile sufletului si ale corzilor care se unduiesc in Perfecțiune la atingerea lor fina.

Femeia care șoptește este precum muza pentru care scrii atât de mult, pentru care respiri atât de repede si pentru care mintea si inima ajung sa joace un joc atât de halucinant al dragostei. Femeia care șoptește te poate „striga” din cele mai îndepărtate cotloane ale firii si te poate dezmorți asemenea degetelor vindecătoare ce mângâie usor fiecare rana adânca a trupului lovit de umbre.

De interes:  Culisele Statului Paralel: Cum a fost prădat patrimoniul Costineștiului de către foști șefi al BTT

Exista atât de multe femei. Atât de multe femei care striga in zadar sa fie auzite. Dar iubirea nu trebuie strigată. O iubire strigata isi pierde din esența si din misterul momentelor autentice aruncate cu atâta graba in tropotul bătailor de inima. O iubire strigată este o iubire chinuita. Încătușată in lanțurile ruginite ale iluziei, ferita de orice urma de emoție si tarata in colțul cel mai întunecat al sufletului. Iubirea nu se striga. Iubirea se șoptește. Se șoptește de la încet, la foarte încet pana ajungi sa o simti.

Pe femeia care șoptește o simti. Ii simti vibrația cuvintelor nerostite inca si tremurul nevinovat al glasului alintat aievea in silabele timpului, parca oprit de voi.

O femeie care șoptește nu este pentru oricine. Nu orice barbat o poate auzi. Pentru asta e necesar un antrenant al inimii si al minții, transpirația simțurilor si timpanul sufletului deschis dinăuntru înspre înafara.

Pe femeia care șoptește nu ai cum sa nu o iubesti…

De interes:  Ce trebuie sa stii despre proiectele de bransamente electrice?

Decat atunci cand nu iti doresti sa o auzi… 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.