Mai bine o relatie de-o vară decat una amară! 🙂

mai-bine-o-relatie-de-o-vara-decat-una-amara

Mai bine scurt si intens decat lung si dureros. Cu amintiri mai mult sau mai putin plăcute decat cu regrete apuse si cu multe lacrimi îngropate sub acelasi covor murdărit in doi. Mai bine o vara scurta, cu soare si multa caldura decat ierni friguroase si inimi înghețate de tremurul atât de surd al unui „Adio” spus in graba.

Mai bine el acolo iar tu aici decat un el si o ea împreuna sub acelasi gust amar al singurătății in doi. Mai bine ca s-a terminat mai repede decat sa fi durat mai mult si fara sens. Putin si bine e întotdeauna mai sănătos decat lung si prăpăstios. Mai bine definitiv si irevocabil decat împăcat si reîmpăcat sub aceleași certuri infinit de grele.

Mai bine prieteni intr-o fosta iubire decat dușmani in propria nefericire. Mai bine un final elegant decat unul rastit si înțepător de aspru. Mai bine ca ati ras atunci decat sa plângeți mai tarziu.

De interes:  VIDEO | Cristian Rizea: Sunt alături de veteranii de război umiliți de Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon

Pentru ca uneori, corzile inimii răsuna in sincron perfect cu ritmul vostru.

Iar cand unul pierde ritmul, mai bine un nou partener de dans decat acelasi cântec gol si neauzit, cântat doar de o singura si trista voce!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.