femeia-de-nota-10-si-barbatul-de-nota-4

Si acum imi aduc aminte de zilele ploioase si dupa amiezile amorțite de Scoala. Atunci cand eram scos la tabla din multimea de elevi plini de energie si Viata. Tocmai eu🙂 Bineînțeles, cu tema nefăcută si cu un zâmbet tâmp pe chipul meu nevinovat, ma întorceam in banca mea cu carnețelul de note neinteles si cu nota 4 la purtător. Asa se intampla cand nu te Pregătești dinainte. Cand defilezi prin Viata sub masca unui om care le știe pe toate dar care, in esența, încă mai are mult prea mult de învățat.

Nota 4 este o lecție de Viata. O învățătura pe care multi barbati încă nu au asimilat-o asa cum trebuie. Cunosc multi barbati premianți însă, din nefericire, prea multi corigenți. Atât in relația cu femeile din Viata lor cât si cu oamenii de langa ei. Barbati care flutura diplome in stânga si in dreapta dar nu sunt in stare sa empatizeze nici măcar cu un câine.

De interes:  Cod portocaliu de vreme rea în vestul țării

Bărbații de nota 4 visează la femeile de nota 10 însă, atunci cand le întâlnesc, fug din calea lor asemenea unei oi din calea lupului. Bărbații de nota 4 sunt niste barbati repetenți. Incapabili sa citească o femeie de nota 10. Pentru asta e nevoie de înțelegere, de empatie, comunicare si iubire. Multă iubire. Un barbat de nota 4 va iubi de nota 4. Iar asta nu e iubire. E doar o auto iluzionare. Auto iluzionarea masculilor „alfa” care nu se dau in spate de la nicio cucerire dar care eșuează lamentabil atunci cand isi îndeplinesc „misiunea”.

O femeie de nota 10 este o femeie care știe sa spună „Nu”. Un „Nu” răspicat si ferm in fata barbatului de nota 4. Este femeia care stie sa umble pe tocuri fara a se împiedica. Este o femeie care a îndurat suferințe, a vărsat lacrimi amare sau dulci, a luptat in războiul cu fantomele trecutului si l-a câștigat. Este femeia care trăiește aici si acum. Femeia care a aruncat Jumătățile de masura in spate, a îndurat Singurătatea si a inceput sa se iubească. Mai mult si din ce in ce mai mult.

De interes:  Sonja lansează clipul piesei „Panama” – o melodie cu influențe spaniole și vibe exotic | Official Video – Banat FM

Este Femeia cu majuscula. Femeia premianta si însetata de schimbare si cunoaștere. Femeia credincioasa. Atât barbatului de langa umărul ei cât si in fata lui Dumnezeu. Femeia de nota 10 se simte de la o posta. Are un aer distins, aparte si va impresiona de fiecare data prin feminitate, siguranța si multă iubire pe care este pregătită sa o ofere celui care o merita.

Femeile de nota 10 nu au ce cauta cu barbati de nota 4. Ele au nevoie de barbati de nota 10. Doar in felul acesta cercul este complet.

O femeie de nota 10 care sta cu un barbat de nota 4, se transforma, încet dar sigur intr-o femeie de nota 2.

Iar 2 întotdeauna va fi mai mic si mai putin decat 4 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.