Cei mai valoroși mărșăluitori ai Reșiței pleacă la Cupa Europei

Cei mai valoroși mărșăluitori reșițeni se pregătesc pentru un important examen european. La sfârșitul acestei săptămâni, Marius Cocioran și Narcis Mihăilă vor concura în Lituania, la Campionatul European pe echipe. Ultima etapă a pregătirilor pentru evenimentul sportiv din Lituania s-a desfășurat pe pământ portughez, acolo unde mărșăluitorii reșițeni coordonați de antrenorul Octavian Măzăran se antrenează de câțiva ani înaintea marilor competiții internaționale. Cei mai valoroși exponenți ai marșului reșițean s-au întors în weekend din Portugalia, și au efectuat la Reșița ultimele antrenamente dinaintea plecării spre Lituania.
Delegația României la Cupa Europei din Lituania este formată din doi juniori, care vor concura în proba de 10 km, și trei seniori în cea mai grea probă a marșului, cea de 50 de km. Alături de reșițenii Marius Cocioran și Narcis Mihăilă, va face parte din echipa de seniori suceveanul Andrei Gafița. Delegația tricolorilor e condusă de antrenorul Octavian Măzăran. Reșițenii au plecat astăzi spre capitală, plecarea cu avionul spre Lituania fiind programată mâine dimineață. Concursul propriu-zis va avea loc duminică.

De interes:  100% TU DECIZI! Adrian Solomon, deputatul "cu de toate" se declară comunist. Recidivist la scandaluri publice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.