Mahmut Orhan colaborează din nou cu Irina Rimes, de această dată pe piesa „Hero” 🔥 | Official Video – Banat FM

Mahmut Orhan colaborează din nou cu Irina Rimes, de această dată pe piesa „Hero” 🔥 | Official Video

Mahmut Orhan colaborează din nou cu Irina Rimes, de această dată pe piesa „Hero”. Este o melodie în limba engleză, mixată şi produsă de către DJ-ul turc şi care primeşte un videoclip cu o poveste urbană, cotidiană.

Irina Rimes şi Mahmut Orhan au colaborat pentru prima oară în iunie 2019, pe piesa „Schhh”, care a primit un videoclip animat. Artiştii se reunesc acum pe single-ul „Hero”, iar DJ-ul care a venit la Neversea 2019 ne oferă un beat melancolic, de afterparty de vară. În videoclipul noii piese, Irina Rimes joacă rolul fetei nemulţumite de viaţa sa şi de meseria de chelneriţă.

O figură masculină o trezeşte la viaţă şi o invită la introspecţie. Privind în oglindă, Irina descoperă un sine mai războinic şi renunţă la meseria de chelneriţă. Apoi alege să bea shoturile clienţilor şi să danseze ca şi când nimeni nu ar privi-o. De fapt, acel sine din oglindă a evadat din protagonistă şi a prins viaţă, provocând haos în viaţa personajului.

De interes:  Bobby Păunescu: „URSS i-a fost frică să intre în România. Ceaușescu a început foarte bine, a terminat-o prost. Cerem desecretizarea arhivelor”

Irina şi Irina 2 sunt înlănţuite în dans, îşi excecută acţiunile în oglindă şi sunt subiect de introspecţie constantă. Mesajul piesei este clar: eroul este acea parte a sinelui care alege să fie diferită şi să iasă din conformism. Mahmut Orhan apare în videoclip drept bărbatul misterios care influenţează această evoluţie a personajului feminin.

Track-ul este plin de mixaje, puse inclusiv pe vocea Irinei, combinat cu acorduri de chitară văratică şi un beat uşor pe fundal. La final de clip aflăm că totul a fost doar o reverie cu ochii deschişi, din păcate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.