Școlile din Timișoara, la un pas de a trece, toate, în online. Frigul și pandemia forțează închiderea

Inspectorul școlar general adjunct al județului Timiș, Cosmin Hogea, a declarat, vineri, că 22 de unități de învățământ, adică 10.269 de elevi sunt în on-line. Este vorba despre 20% din totalul elevilor timișoreni. De vină este lipsa agentului termic.

Hogea a spus că acestor unități școlare li se vor adăuga și altele care vor trece în on-line tot din lipsa căldurii, astfel că 30% dintre elevii timișoreni vor învăța de la distanță, conform debanat.ro

„Avem și pandemia, amândouă se suprapun și creează o panică, părinții sunt speriați că elevii se infectează mai ușor pentru că nu reușesc să aerisească sălile de clasă și răcesc. Căutăm o soluție, dacă se impune, de a suspenda activitatea la toate școlile din Timișoara. Norocoase sunt școlile care au elevi în containere pentru că se încălzesc pe electricitate”, a declarat, vineri, inspectorul școlar general adjunct al județului Timiș, Cosmin Hogea.

Fiecare unitate de învățământ în parte a contact reprezentanții Coltermului, a spus Hogea, însă momentan problema căldurii în școli rămâne fără rezolvare.

De interes:  Un nor saharian ajunge peste România - Anunțul de la Ministerul Mediului

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.