Nu toate femeile sunt curve asa cum nu toți barbatii sunt niște porci. Ceea ce este trist e ca, de cele mai multe ori, băieții buni se aleg cu niște curve iar femeile blânde, cu niște porci … în fața casei. Unii dintre ei ajung și în inimă.

Eu le consider lecții de viață. Mai mult sau mai puțin usturătoare. Pana la urmă, nici nu mai contează cat de mare a fost durerea. Contează sa fi învățat ceva din toata aceasta poveste. Contează sa te ridici și sa nu te mai uiți inapoi, rupandu-ti gâtul și plângând după cineva care nu te-a meritat la braț.

Femeile care spun „Nu!” au tot dreptul sa spună asta. Sunt femeile învățate deja cu suferinta. De ce ar mai suferi în plus? Pentru același bărbat tras la indigo. Pentru aceleași cuvinte îmbălsămate cu atâta pasiune dar neacoperite.

Există femei ce ar menține flacăra iubirii aprinsă întotdeauna, însă prostii de lângă ele suflă mereu în ea! :)) Și atunci de ce nu ar spune „Nu!”? Mai bine un Nu ferm și asumat decât un Da sughițat și sugrumat de promisiuni transparente. Sunt și bărbați care îl iau pe Nu în brațe. De multe ori o fac inconștient. Sau dintr-un orgoliu cusut cu ață alba. Așa cum există și femei ce pozează în femeia fatala și inabordabila. Cei din urmă ar trebui sa își asume singurătatea. La un moment dat.

De interes:  Rețea de trafic de droguri din vestul țării, vizată de polițiști

Femeia care spune Nu este femeia care a spus prea multi Da. Unele în minte și în inimă iar altele in fata altarului! 🙂 Femeia care spune Nu, nu poate fi o curva. De obicei, curvele spun Da. De prea multe ori și pentru suma potrivita. :))

Repetiția e mama învățării iar femeia care spune Nu e doar o femeie care și-a învățat lecția și nu vrea sa o mai repete. Pentru multi bărbați, strugurii sunt acri când nu pot ajunge la ei. Grav este atunci când ajung la ei și tot acri sunt! :)) O femeie care se respecta va ști întotdeauna când sa spună „Nu!”. Un bărbat care se respecta va înțelege asta. Întotdeauna.

Nu există bărbați refuzați. Există doar femei ce au învățat sa se iubească. Să se iubească mult. 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.