Liga 2 ca o lecţie de istorie. Atmosfera sud-americană şi 6000 de spectatori la primul meci al ”Milanul din Banat”

Așa cum spuneam cu o saptămâna înainte de startul ligii a II a FRF a onorat gruparea din Valea Domanului cu meciul de deschidere a competiției, ediţia 2019/2020, una dintre cele mai puternice din istoria sa, iar Reşiţa i-a răspuns cu o atmosferă de zile mari.

Atmosfera sud-americană şi 6000 de spectatori la primul meci al ”Milanul din Banat”. Liga 2 e ca o lecţie de istorie. Sunt atâtea echipe care spun poveşti interesante, poveşti vechi şi nemuritoare. Aici este tradiţia, aici sunt suporterii şi te cuprinde mila când vezi cât s-au chinuit să iasă din “noroi” şi cât se chinuie încă multe dintre formaţiile care nu pot fi uitate şi nici nu au trecut prin fotbal fără să pese nimănui.

A fost ca o pagină de istorie fotbalistică meciul de la Reşiţa. În Valea Domanului, nu s-a schimbat nimic, din ultimele sezoane de Liga 1. Stadionul e acelaşi şi făcea ca meciul să pară o reluare din finalul anilor ‘90. Parcă aşteptai să se arate la minge Cristi Chivu, Basarb Panduru sau Sansiro Ciocoi.

De interes:  Bilanț coronavirus: 2.745 de cazuri noi și 98 de decese. Vezi situația pe fiecare județ

Adversara Universitatea Cluj, o echipă cu un buget de aproximativ 2.000.000 de euro și-a dezamăgit profund fanii care au fost “îmbătaţi” din nou cu gânduri mari de promovare, jocul de atac al clujenilor nu a funcţionat mai deloc, iar apărarea s-a „clătinat” la orice fază fixă. Reşiţa a fost echipa mai bună, remarcații partidei  fiind fundașii centrali Ehmann și Bruno Vasiu (marcatorii golurilor din min. 34 și 74), Vădrariu care în zona stânga a reprezentat permanent un pericol pentru poarta adversă, completați de Ene, care i-a hărțuit permanent pe fundașii centrali ai șepcilor roșii, Inacio Miguel și Kay, provocând eliminarea celui de-al doilea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.