Magento 2, soluția perfectă pentru afaceri online

În ultimii 3 ani, tot mai multe companii aleg să traverseze puntea dintre lumea reală și cea digitală. Trendul a devenit mult mai vizibil odată cu pandemia de Coronavirus, când majoritatea magazinelor fizice au fost închise, iar multe business-uri au fost nevoite să își pună lacătul pe ușă.

Astfel, antreprenorii, dornici de o schimbare pozitivă pentru afacerile pe care le conduc, s-au îngrămădit, în număr tot mai mare, la agențiile de creare website-uri pentru a se digitaliza. Voiau ca procesul să fie rapid, sigur, eficient și la un cost accesibil.

Astfel, cea mai folosită platformă din ultimii ani a început să fie Magento 2, o platformă de e-commerce modernă și puternică, cu o funcționalitate amplă și un design flexibil. Practic, toate atuurile de care ai nevoie pentru a-ți transforma afacerea într-una de succes răsunător.

Dar care sunt motivele pentru care Magento 2 este atât de apreciat? Vom discuta în cadrul acestui articol:

Înaltă funcționalitate și flexibilitate

Magento 2 oferă o gamă largă de funcții, inclusiv gestionarea produselor, a comenzilor, a stocurilor, a livrărilor și a taxelor. De asemenea, platforma permite integrarea cu diverse sisteme de plată și poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărei afaceri. Design-ul platformei este, de asemenea, flexibil, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre mai multe teme sau de a-și crea design-uri personalizate.

De interes:  Idei de cadouri pentru soțul tău

Siguranță și performanță de top

Mai trebuie adăugat faptul că platforma de programare Magento 2 oferă securitate puternică, prin intermediul tehnologiilor avansate de protecție și a opțiunilor de autentificare a utilizatorilor. De asemenea, platforma dispune de viteze rapide de încărcare și înaltă stabilitate. Acest lucru îți poate ajuta business-ul online să se bucure de creșterea numărului de conversii.

Suport și resurse

Magento 2 este o platformă intens utilizată, astfel încât există o comunitate puternică de utilizatori și dezvoltatori care pot oferi asistență și resurse pentru a-ți îmbunătăți site-ul. De asemenea, există o gamă largă de extensii disponibile, care pot fi utilizate pentru a adăuga funcții suplimentare site-ului tău, free sau contracost.

Scalabilitate

Spre deosebire de alte platforme, Magento 2 este scalabilă, astfel încât crește pe măsură ce afacerile tale se dezvoltă. Astfel, atunci când este momentul, site-ul tău poate fi actualizat rapid, pentru a se potrivi noilor tale nevoi. De asemenea, platforma oferă analize detaliate și rapoarte descriptive, care te ajută să îți monitorizezi performanța și să iei decizii informate în ceea ce privește dezvoltarea afacerii tale.

De interes:  Stațiunea Băile Herculane are șanse! Vicepremierul României precum și Ministrul Fondurilor Europene cred că se poate!

Magento și Magento 2 – care sunt diferențele?

Magento 2 a apărut ca o evoluție firească a platformei Magento originale, lansată în anul 2008. Varianta îmbunătățită a apărut în noiembrie 2015 și a fost proiectat pentru a oferi o experiență mai bună pentru clienți, un nivel mai ridicat de siguranță, flexibilitate și un design ce poate fi personalizat mult mai ușor decât Magento. În prezent, Magento 2 este o platformă folosită de mii de afaceri din întreaga lume, oferind soluții moderne și eficiente pentru afacerile lor online.

Deși Magento și Magento 2 sunt ambele platforme de e-commerce, există câteva diferențe importante între ele, despre care vom discuta punctual:

  • Viteza și performanța: Magento 2 este optimizat pentru performanță, oferind viteze de încărcare mai rapide și o experiență de cumpărare mai fluidă pentru clienți;
  • Design și personalizare: spre deosebire de Magento, Magento 2 oferă mai multe opțiuni de personalizare a design-ului, inclusiv teme pre-construite și posibilitatea de a crea design-uri personalizate;
  • Securitate: Magento 2 oferă un nivel mai ridicat de securitate față de Magento, prin intermediul tehnologiilor avansate de protecție și a opțiunilor de autentificare a utilizatorilor;
  • Scalabilitate: dacă Magento este o platformă mai mult fixă, Magento 2 crește odată cu afacerile tale, aflate în continuă schimbare.
De interes:  Top cele mai atractive orașe turistice din Spania

În concluzie, Magento 2 oferă o experiență mai bună pentru clienți, un nivel mai ridicat de siguranță și flexibilitate și un design mai personalizabil decât Magento. Dacă ești în căutarea unei soluții moderne de e-commerce, Magento 2 este o soluție pe care ar fi bine să o iei în considerare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.