Trasee turistice proaspăt marcate pe Țarcu!

O serie de voluntari, iubitori ai muntelui, au realizat o acțiune de marcare a traseelor turistice din Munții Țarcu, un traseu european de lungă distanță, ce poate ajuta substanțial în dezvoltarea turismului în județul Caraș-Severin.

Voluntari din 11 județe, însoțiți de membrii Serviciului Public Salvamont Caraș-Severin, au participat la refacerea marcajului turistic de creastă pe traseul Borlova – Complex turistic Muntele Mic – Șaua Jigoria – Stația Meteorologică Cuntu. Menționăm că segmentul Borlova-Muntele Mic face parte din traseul european de lungă distanță E3, care traversează Europa.
Acțiunea a fost organizată de către Serviciul de Voluntariat Montan, cu susținerea Consiliului Județean Caraș-Severin, în parteneriat cu servicii de Salvamont din zona de vest a țării.
Refacerea traseului bandă roșie, acțiune la care am participat, înseamnă realizarea unei legături importante cu Munții Godeanu și Munții Retezat și cred că va contribui la creșterea numărului de turiști atrași de drumeții montane în județul nostru”, menționează președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu.

De interes:  Invertoare fotovoltaice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.