Ludovic Orban: Sunt categoric împotriva înțelegerii cu PSD, pe față, pe spate! Nu poți pune alături două partide antinomice, e o solutie catastrofală!

Ludovic Orban a declarat că se opune categoric oricărei apropieri, înțelegeri cu PSD, Declarațiile au fost făcute, în exclusivitate, luni seară, la „Legile puterii”, de la Realitatea PLUS.

„Sunt categoric împotriva înțelegerii cu PSD, pe față, pe spate.

Îmi doresc ca PNL să se mențină la guvernare și să facă performanță în beneficiul oamenilor, ca astfel in 2024 să nu venim în fața lor cu ochii în pământ. (…)

Daca cineva din PNL are o alta varianta strategica fata de ce propun, cu coalitie, daca cineva vrea guvern cu PSD sau speră sp reziste la guvernare cu PSD fără să facă rău României… Că nu există altă soluție decât să mergem pe varianta propus de noi. Nu poți pune alături doua partide antinomice, e o solutie catastrofală”, a declarat Ludovic Orban, despre o posibilă coabitare cu PSD în viitor.

Despre criza politică în care se află România de o săptămână, Ludovic Orban spune că nu o înțelege.

„Criza provocată nu are nicio noimă, eu, personal, nu o înțeleg”, adăugând că nu știe de o posibilă intervenție a serviciilor în actuala criză.

De interes:  Bilanț coronavirus 23 decembrie: 775 cazuri noi și 81 decese dintre care 44 anterioare

„Eu n-am de unde să știu ce fac serviciile. N-am de unde. Categoric, sunt împotrivă”, a răspuns președintele PNL după ce a fost întrebat de intervenția serviciilor secrete.

Toate declarațiile președintelui liberal Ludovic Orban pot fi urmărite integral AICI – LIVE – https://www.realitatea.net/live

Înregistrarea emisiunii o puteți regăsi AICI: https://www.realitatea.net/emisiuni/legile-puterii

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.