Înfrângerea de la Galda nu umbrește bucuria promovării! Reșița e cu gândul la Liga a II-a – BANAT

Înfrângerea de la Galda nu umbrește bucuria promovării! Reșița e cu gândul la Liga a II-a

Deja promovată după meciul de acasă cu Dumbrăvița, CSM Reșița a mers la Industria Galda fără obiectiv, intenția antrenorului Leo Doană fiind de a menaja titularii care au dus greul în campionat, dar și de a oferi un test util jucătorilor tineri, formați în pepiniera proprie. Chiar dacă au fost învinși cu scorul de 1-0, rosso-nerii n-au avut motive de supărare, pentru că Reșița a încheiat campionatul pe locul I, cu 62 de puncte. De la echipa reșițeană au lipsit la acest meci jucători de bază precum Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Marius Staicu sau Hristos Vadasis.
„Ne-am prezentat fără foarte mulți titulari și am dat credit tinerilor din pepinieră. Cei care au jucat, Musteța și ceilalți, au demonstrat că merită să facă parte din lotul nostru și în eșalonul secund. Pentru noi abia acum începe greul, prin promovarea în Liga a II-a, și vrem să ne prezentăm onorabil în ediția viitoare de campionat”, a declarat antrenorul Leontin Doană. În seria a IV-a a Ligii a III-a, podiumul e completat de Șoimii Lipova, cu 60 de puncte, și ACS Dumbrăvița, care totalizează 58 de puncte. Rosso-nerii reșițeni intră acum într-o scurtă vacanță, pregătirile urmând a fi reluate spre sfărșitul lunii iunie.

De interes:  Mașina electrică, noua pasiune a șoferilor din România. Creștere a înmatriculărilor de aproape 90% doar în iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.