Lori lansează piesa „GWHF”, cu un videoclip plin de culoare și de voie bună.

„GWHF” a fost compusă de Lori, împreună cu Vanotek, el fiind și cel care a produs piesa, când s-au întâlnit pentru prima dată în studio. Versurile au fost scrisă de artistă, alături de Raluca Puscau, Ciprian Mihoc și unul dintre elevii artistei din primul sezon Vocea României Kids, Voicu Dumitraș. Masterul a fost realizat de Serj Mustățea.

Din echipa de beauty a lui Lori au făcut parte Laura Atanasoaie (make-up), Adina Barbu (hair), iar ținutele au fost realizate de Domnica Mărgescu și Mădălina Preda (RDStyling).

„GWHF (girls wanna have fun) este o piesă plină de energie, despre iubire, despre prietenie, vară, vacanță și despre fete care au simțul umorului, iar indiferent dacă este sau nu”happy ending”, să nu uite să se distreze și să se bucure de timpul lor.”

Videoclipul piesei „GWHF” a fost filmat cu GoPro și realizat de Anton San.

De interes:  Doi urmăriţi general, reţinuţi la frontiera de vest

Recent, Lori a lansat două piese noi, „Înainte Înapoi” și „Doare”, ce fac parte din din proiectul „Înainte Înapoi”.

Tot anul acesta, Lori a compus piesa „Cherry Lips”, împreună cu Vanotek și Mikayla.

Totodată, artista este vocea din spatele proiectului live Vanotek, susținând împreună cu acesta concerte în toată Europa.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscută publicului din România în urma participării la show-ul TV Vocea României. Ulterior, ea a devenit artist Global Records și a lansat două piese compuse de Carla’s Dreams “Aprinde-mă” și “Sărutul”.

De asemenea, Lori a lansat două piese împreună cu GGirls, proiectul muzical de la Global Records din care fac parte INNA, Antonia, Lariss.

În plus, Lori a avut o colaborare cu Spike pentru piesa „Suflete pereche”, care are peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.