Se apropie sfârșitul de an și încă nu ştiţi ce faceţi de Revelion? Nu va păsat foarte tare de această petrecere, dar acum aţi intrat în panică, mai ales pentru că există o vorbă care spune că dacă în noaptea dintre ani îți merge bine, așa îți va merge tot anul.

Ei bine, Salon Du Mariage este acum disponibil şi pentru organizarea petrecerilor din noaptea de revelion. Salon Du Mariage acoperă o gamă diversificată de evenimente, ne adresăm tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosferă îmbietoare, cu un decor interior plăcut, pregătit special pentru fiecare eveniment. Căutam să lăsăm o amprentă personalizată, pentru dumneavoastră, să vă bucuraţi din plin, fie pentru o nuntă de vis, un seminar sau o conferinţă, fie pentru un bal de absolvire, doar la Salon Du Mariage în Bucureşti.

Plănuieşti o petrecere, o aniversare, o nuntă sau un eveniment care doreşti să fie de neuitat. Vrei ca totul să decurgă perfect, până la cel mai mic amănunt şi la cel mai ridicat standard. Doreşti un decor amenajat cu stil şi bun gust de către profesionişti. Preferi un meniu pregătit de bucătari cu experienţă în domeniu. Dacă eşti o astfel de persoana alegeţi cu încredere Salon Du Mariage!

De interes:  Icoana zugrăvită pe stâncă atrage turiștii la Piatra Scrisă

Un spaţiu mulţi-funcţional, situat aproape de aeroportul Otopeni, un loc prietenos, conceput special pentru reuşita oricărui tip de eveniment. Salonul este perfect adaptabil oricărui tip de ceremonie sau festivitate, ballroom-uri spaţioase, pachete opţionale şi consultanţă de specialitate oferită pe tot parcursul desfăşurării evenimentului. Nunta în Bucureşti? Nimic mai simplu!

EVENIMENTE MEMORABILE

Reţeta evenimentului perfect este semnată de Salonul Du Mariage. Petreceri, evenimente private şi organizare nuntă, organizare botez, pregătire petreceri aniversare sau pregătire petreceri corporate, organizare conferinţe, seminarii, pregătire lansări de produse, evenimente mondene, expoziţii, târguri, concerte live, degustări de vinuri, totul poate fi organizat din timp şi cu succes în cele mai mici detalii.

Stabileşte un reper pentru evenimentele de referinţă din viaţa ta sau a companiei din care faci parte, impune-ţi propriul standard. Îţi oferim soluţia pentru locaţie nunta sau orice tip de eveniment, spaţiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionişti experimentaţi.

Organizare nunţi, botezuri, cununie civila, petreceri aniversare sau petreceri corporate, lansări de produse, recepţii sau gale, într-un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenţa.

De interes:  Compania Enel a ajuns în gura... prefectului! „Dacă ninge, se ia curentul. Dacă bate vântul, se ia curentul. Dacă plouă, se ia curentul”

Va sta la dispoziţie salon de nunta modern. Un spaţiu multifuncţional, situat aproape de centrul Bucureştiului, un loc prietenos, conceput special pentru reuşita oricărui tip de eveniment.

Şi pentru că în rândurile de mai sus menţionasem ca Salonul Du Mariage este specific evenimentelor de orice tip, ei bine, anul acesta organizăm şi revelionul. Aşadar, dacă nu aveţi niciun un alt plan şi vreţi să intraţi în noul an cu veselie, bucurie şi într-un cadrul absolut impresionant, select şi elegant, atunci vă invităm cu drag să luaţi parte la revelion 2019 la salonul Du Mariage. Rezervările se fac numărul de telefon de pe site-ul nostru. Urmând că ulterior să discutaţi cu persoanele care se ocupa de partea de organizare în vederea stabilirii micilor detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.