Florin Gioga un primar pentru Sinaia: „Candidez independent pentru o Sinaie unită!”

Florin Gioga

Florin Gioga, un important om de afaceri din Sinaia, şi-a anunţat intenţia de a candida pentru primăria oraşului, dar fără a se înscrie în vreun partid politic, el preferând să meargă în faţa cetăţenilor din postura de candidat independent. Misiunea lui nu va fi una uşoară, ţinând cont că actualul primar este în funcţie de 20 de ani, dar asta nu îl descurajează pe Florin Gioga, ci chiar îl motivează şi consideră că după două decenii de conducere a actualului primar este vremea unei schimbări la nivelul conducerii oraşului Sinaia!

„Am promis că voi fi un reprezentant dedicat intereselor voastre și, în acest spirit, angajamentul meu este acela de a asigura o transparență totală între mine și comunitatea noastră. Obiectivul meu principal este ca, împreună cu dumneavoastră, să obținem victoria. Am ales să candidez ca independent la funcţia de primar al Sinaiei pentru a evita orice asociere cu partidele politice, știind că reticenţa faţã de partidele politice este evident justificatã

De interes:  FOTO. Meci sărac în ocazii, niciun punct pentru ASU Politehnica. Mioveniul s-a impus pe furtună

Personal, sunt deschis să colaborez cu orice partid care pune pe primul loc binele comunității, indiferent de afiliația politică, însă nu îmi doresc să mă înscriu într-unul anume. Până la urmă, importanţi sunt oamenii care formează partidele, nu sigla acestora. Sunt deschis la discuții cu toate formațiunile politice din Sinaia, deoarece scopul meu este să lucrăm împreună pentru binele comunităţii şi dezvoltarea oraşului.

Cred că acesta este cea mai bună soluţie pentru toată lumea în momentul de faţă. Cei care aleg sã candideze din partea unui partid nu fac altceva decât sã fãrâmiţeze voturile avantajând clar pe actualul primar. În schimb, prin candidatura mea independentă, propun sã  ne unim forțele pentru un obiectiv comun.

Prin urmare, invit toate partidele din Sinaia să mi se alăture în acest demers și să lucrăm împreună pentru a transforma administraţia publicã din Sinaia într-una cu adevãrat democraticã, în interesul tuturor cetățenilor. Transparența și consultarea cetățenilor în luarea deciziilor vor fi priorități în mandatul meu, pentru a asigura că Sinaia se dezvoltă în direcția dorită de noi toți.” – se arată într-o postare a lui Florin Gioga un primar pentru Sinaia pe blogul său personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.