Atunci când vrei să sărbătorești o ocazie specială cu cineva drag, însă distanța vă desparte, sau când vrei să faci o mică plăcere cuiva, un gest drăguț, fără să fii interpretat greșit …

Așadar, de ce să trimiți flori și tort celor dragi?

Iată câteva dintre motive:

  1. Pentru că florile și tortul alcătuiesc un cadou complet. Florile sunt un cadou care mângâie sufletul persoanei iubite, iar tortul este momentul cel mai așteptat de către toți la orice ocazie festivă. Nici o zi de naștere nu e completă fără un tort delicios.
  2. Pentru că a oferi flori este o tradiție și, ca orice tradiție, ea se îmbină armonios cu gastronomia, cu ceva bun de mâncat, nu-i așa?
  3. Cu flori și tort poți să ridici moralul unei persoane aflate într-o situație grea și să îi transmiți că ești alături de ea.
  4. Pentru că florile și tortul sunt împreună un cadou neutru. Nimeni nu poate să se supere că le primește. Deci cu flori și tort nu ai cum să greșești.
  5. Cu flori și tort poți exprima sentimente pe care nu le poți surprinde verbal. Trimite flori în loc de cuvinte și, paradoxal, mesajul tău va fi mai bine înțeles.

De cele mai multe ori florile și tortul sunt cel mai frumos cadou și mai ales ușor de comandat. În două ore de când ai plasat comanda de livrare flori și tort în Timișoara, ea poate să ajungă la persoana iubită. Oricât de departe ai fi, poți arăta că ești aproape de ea.

De interes:  Celebrul tenor Corneliu Murgu, fost director al Operei Naţionale Române din Timişoara, a decedat la vârsta de 72 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.