Limba și cultura japoneză la Universitatea Politehnica Timișoara

Cultura japoneză este foarte apreciată de timișoreni, dovadă fiind succesul peste așteptări de care s-au bucurat evenimentele organizate de Biblioteca Universității Politehnica Timișoara în ultimii ani pe această temă: cursuri de limba japoneză, seri culturale japoneze, seri de film, expoziție de chimonouri, prezentări de burse și oportunități de studii în Japonia etc.

 

După primele cursuri de limba japoneză, susținute de fostul ambasador al Japoniei în România, Kanji Tsushima, ștafeta a fost preluată de dr. Camelia Nakagawara, niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia (Teachers College), New York (MA în predarea limbilor străine) și Universitatea din Chicago (PhD în Limbi și Civilizații Est-Asiatice) și cu peste 20 de ani de experiență de cercetare și predare la nivel universitar, atât în Japonia cât și în SUA.

 

În perioada 16 noiembrie – 18 decembrie 2021, Biblioteca UPT organizează o nouă serie de Ateliere de limba și cultura japoneză susținute de dr. Camelia Nakagawara, de această dată exclusiv online, în condițiile impuse de situația epidemiologică, dar cu posibilitatea de fi urmate de oriunde din lume.

De interes:  Un nou val de restricții în România. Masca de protecție OBLIGATORIE în spațiile aglomerate, FĂRĂ evenimente timp de 30 de zile

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.