Doi minori au tâlhărit un paznic. L-au lovit și i-au furat telefonul

Doi tineri din Timiș de 16 ani, unul de 13 și altul de 22 de ani au acum probleme cu legea după ce au lovit un paznic ca să-i fure telefonul.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale i-au reținut pentru 24 de ore, cu excepția băiatului de 13 ani, fiind introduși în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Potrivit IPJ Timiș, delicvenții au fost depistați în localitățile Timișoara, Utvin și Sacoșu Turcesc.

„În fapt, la data de 3/4 noiembrie, în jurul orei 01:00, aceștia au deposedat de telefonul mobil, prin violență, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care efectua serviciul de pază la punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe centura de sud-est a municipiului Timișoara.

De asemenea, în aceeași noapte cei patru tineri au sustras dintr-o baracă mai multe scule și unelte depozitate de reprezentanții societății în vederea desfășurării activității pe șantier, cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei”, a transmis, vineri, Poliția Timiș.

De interes:  Controale ale Gărzii de Mediu pe litoral

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperării prejudiciului.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.