AMNA feat. Edward Sanda colaborează pentru „Milioanele de suflete” | Official Video

Amna lansează în colaborare cu Edward Sanda noul single ”Milioanele de suflete”. Piesa are un mesaj optimist, fiind prezentat publicului împreună cu un clip filmat la malul mării, în regia lui Silviu Mîndroc.

„Mi-am dorit mult să colaborez cu Edward pentru că e un artist talentat, cu foarte mult potențial, iar lucrurile s-au legat foarte frumos și natural în studio când am început să lucrăm la single. „Milioanele de suflete” este o piesă fresh, de vară, care va ajunge, sperăm noi, în sufletele voastre. La filmări, m-am simțit exact ca în concediu, nici nu putea să îmi stea mintea la clip pentru că eram la mare și simteam toată euforia. Eram cu capul în nori, cu gandul la valurile mării, nisipul fin și soarele care ardea”, declară AMNA.

„Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu AMNA. Este o artistă talentată și cred că piesa pe care am compus-o împreună va ajunge la sufletele oamenilor”, adaugă Edward Sanda.

De interes:  Grație și eleganță la „Cupa Primăverii”, ultima verificare înaintea Școlarelor de gimnastică ritmică – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.