La ediția de toamnă a Bacalaureatului rata de promovare este de 35,10% in Caraș-Severin ! Nu a fost inregistrată nicio medie peste 9!

Astăzi, 2 septembrie 2020,  s-au publicat rezultatele inainte de contestații din cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2020 atât în centrele de examen, cât și pe pagina web dedicată, bacalaureat.edu.ro.

Rata de promovare înregistrată de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului de Bacalaureat, în sesiunea august-septembrie 2020, în județul Caraș-Severin, este de 35,10%, iar in același timp, de această dată niciun candidat nu a obținut media generală peste 9.00.

Din numărul total de candidați inscriși, respectiv 661,au promovat 185 din totalul de 527 de candidați prezenți.

”134 de candidați au absentat, iar 13 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceștia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului național de Bacalaureat”

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, miercuri, 2 septembrie, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora

De interes:  10 milioane de euro pentru Hotelul Traian din Băile Herculane. Primăria spune „pas”!

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.