Băieții deștepți din energie nu au dispărut! După ce au devalizat Hidroelectrica ani întregi, au plecat din țară și au rămas cu banii câștigați nefacând nimic. Unii au fost condamnați, dar prejudiciile de sute de milioane de euro nu au putut fi recuperate! Acum se conturează o noua generație de „băieți deștepți” care atentează la buzunarele românilor!

Cetățenii se văd nevoiți să plătească un preț uriaș pentru energie! Doar 30% din factura la curent reprezintă ce consumăm! Ce capcane sunt în ofertele cu care companiile îi îmbie pe oameni să cumpere curentul de la ei! Ce conține factura la energie electrică și la ce trebuie să fiți atenți! De ce trebuie să plătiți abonament? În exclusivitate, la Culisele statului paralel, directorul Hidroelectrica vă explică toate aceste „secrete” ale pieței de energie electrică! Joi, de la ora 18!

De interes:  Festivalul "Tata Oancea" de la Bocşa a avut succes şi online! Prestigioasa manifestare care promovează poezia în grai şi-a desemnat câştigătorii din 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.