Criptomonedele reprezintă un subiect din ce în ce mai des dezbătut. Acestea sunt monede virtuale care încep să fie căutate și cunoscute nu numai pe piața internațională, ci și pe piața din România. Investițiile în monedele virtuale sunt considerate a fi de bun augur și se presupune că aduc investitorilor beneficii pe termen lung.

Una dintre cele mai cunoscute și mai tranzacționate monede virtuale în acest moment este Bitcoin, însă Ethereum își intră în drepturi pe măsură ce devine din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată de către public pentru caracteristicile sale. Se preconizează că, în câțiva ani, Ethereum nu numai că va întrece Bitcoin, ci va ajunge chiar cea mai importantă criptomonedă la nivel internațional.

De ce Ether depășește Bitcoin?

În momentul actual, cea mai importantă moneda digială este Bitcoin – cel puțin așa susțin specialiștii. Este și prima moneda virtuală care a apărut, o monedă care a adus până acum profit unui număr foarte mare de utilizatori. Ether este moneda care o urmează îndeaproape, îndeosebi în ceea ce privește posibilitatea utilizatorilor de a face profit.

De interes:  A fost lansat City of Mara Avenue! Ansamblul rezidențial de tip vest-european se află la zece minute de centrul Timișoarei

Tranzacțiile care folosesc Ether se realizează rapid, iar această monedă se bucură de un grad foarte ridicat de securitate la nivel mondial. De asemenea, taxele și comisioanele percepute pentru tranzacționarea acestei monede digitale sunt mult mai mici în comparație cu taxele și comisioanele care trebuie plătite în cazul tranzacțiilor cu Bitcoin.

Mai mult decât atât, blockchain-ul Ethereum este mult mai versatil, iar investitorii sunt mult mai interesați de acest lucru. Fiind o monedă virtuală, Ethereum se poate cumpără rapid și simplu de pe una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzacționare a criptomonedelor.

Celor care le este greu să identifice această platforma, specialiștii le dau o mâna de ajutor, propunându-le platforma Ro.Exchange, unde taxele și comisioanele sunt foarte mici, fiind alegerea potrivită din mai multe motive.

În primul rând, platforma Ro.Exchange oferă un nivel ridicat de securitate, are o interfață care permite utilizarea site-ului și de către persoanele care nu au cunoștințe avansate în domeniu, există o echipă de specialiști care oferă în permanență sfaturi cu privire la investițiile care urmează să fie făcute.

De interes:  Campania „O floare de colț pentru un prânz cald” te invită la o faptă bună! Spune DA!

Mai mult decât atât, monedele digitale pot fi tranzacționate la orice oră din zi și din noapte, fără a ține cont de sărbătorile legale, iar timpul de realizare a tranzacțiilor este destul de mic.

Piața criptomonedelor este în continuă creștere și foarte interesantă pentru persoanele care se află în permanentă căutare de noi investiții. Având în vedere nivelul de securitate ridicat și comisioanele foarte mici, specialiștii recomandă oamenilor să investească în Ethereum, având deplină încredere că investiția lor va da roade.

Platforma Ethereum permite crearea de aplicații care nu necesită un sistem central de gestionare și de configurare pentru a funcționa. Aplicațiile sunt disponibile pentru toți cei interesați, totul se desfășoară în format automatizat, digital, securizat și stocat pe o mulțime de calculatoare care sunt distribuite în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.