Îngeri, dragoni, cavaleri și zeci de personaje de poveste au „descins” în Centru civic al Reșiței

Îngeri, dragoni, cavaleri și zeci de personaje de poveste au „descins” în centru civic al Reșiței pentru ai atrage pe copii în lumea poveștilor! A fost vorba despre o acțiune în aer liber din cadrul celei de-a doua ediții a festivalului „Lumea Poveștilor” organizat de Teatrul de Vest din municipiul de pe Bârzava.

Parada personajelor de poveste a atras zeci de copii și bineînțeles pe părinții și bunicii care îi însoțeau. Actorii Teatrului pe Roți din Arad, Sorin Dorobanţu şi Nuţi Dorobanţu, au reușit să îi facă pe copii din Centru Civic al Reșiței să simtă extraordinar. S-a dansat, s-a râs în hohote şi s-a aplaudat, iar cei mici au promis că le vor cere părinţilor să îi duc mai des în sala de spectacole a Teatrului de Vest Reşiţa.

Organizatorii au pregătit și în zilele următoare o serie de evenimente inedite atât pentru copii cât și pentru tineri. Ziua de vineri va fi una plină de povești. Începând de la 10.00 și 12.00 atât la Palatul Cultural cât și la Cinematograful Dacia vor avea loc spectacole suținute de trupe din Oradea și Craiova. Spectacole în aer liber vor avea loc în Parcul Siderurgistului și Parcul Tricolorului și vor fi suținute de Teatrul „Puck” din Cluj-Napoca.

De interes:  Vasile Barbu, la România în Realitate: „USR să ceară în primul rând schimbarea acestui ministru incapabil al Sănătății”

De la 20.00 Cristi Iakab & The Road Band vor susține un concert în Dom. Festivalul se va încheia cu reprezentația Teatrului de Vest „Aladdin” de la ora 11.00 la Palatul Cultural, iar de la 20.00 DJ Tibi Lorincz va da tonul distracției la Dom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.