Informatica Timișoara încheie cu o înfrângere turul sezonului regulat din Liga Națională de fotbal în sală, și rămâne la 1 punct de ultimul loc de play-off.

Timișorenii au rezistat 11 minute în fața campioanei en-titre, Imperial Wet Miercurea Ciuc, într-o partidă disputată la Odorheiu Secuiesc, după care a încasat două goluri. Fostul timișorean Stefan Rakic a reușit o dublă și a stabilit și scorul pauzei.

În repriza a doua tot ciucanii au fost cei care au punctat primii. Mai întâi tânărul Iszlai a făcut 3-0, pentru ca un alt fotbalist care a trecut prin curtea Informaticii, Robert Matei, să înscrie golul 4. Timișorenii au evoluat mai bine pe final de meci și au reușit și ei să înscrie de două ori. Mai întâi a făcut-o golgeterul milovac, pentru ca Antonio Montero să închidă tabela la 4-2.

AStfel, Informatica rămâne cu 7 puncte în clasamentul seriei și după 6 meciuri jucate este pe locul 5, la 1 puncte de primul loc de play-off, ocupat în prezent de Autobergamo Deva. Hunedorenii au învins în această rundă cu 5-4 pe FK Odorheiu Secuiesc.

De interes:  VIDEO Spovedania lui Rizea: Cum a făcut Viorel Păunescu un Monaco de Mamaia și ce rol a avut Radu Mazăre

În runda viitoare, prima a returului, Informatica va juca tot în deplasare împotriva vicecampioanei United Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.