Un tânăr este căutat de polițiști după ce a intrat în toaleta fetelor într-un liceu din Timișoara, fiind surprins acolo de o fetiță de clasa I.

Totul s-a întâmplat la Colegiul Ion Vidu din Timișoara. O fetiță din clasa I a cerut voie învățătoarei să meargă la toaletă, în timpul orei, iar aceasta i-a permis micuței. Când s-a întors, eleva i-a spus cadrului didactic că este un hoț în toaleta fetelor.

Învățătoarea a mers imediat la conducerea școlii, care a sunat Poliția. Între timp, bărbatul s-a făcut nevăzut. Polițiștii au ajuns la fața locului și au început cercetările.

În jurul orei 11.00 polițiștii Sectiei 2 au fost sesizati cu privire la faptul ca, in jurul orei 09.00 o persoana necunoscuta a patruns in incinta unei unitati scolare din Municipiului Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fata locului, unde au constatat ca cele sesizate se confirma. In urma verificărilor preliminare se pare ca barbatul ar fi intrat in contact cu o fetita de clasa I. Polițiștii continua cercetarile pentru a se stabili daca se conturează elementele constitutive ale vreunei infracțiuni„, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

De interes:  Asistentă de la Spitalul CFR, depistată cu coronavirus. Femeia ar fi lucrat și în două clinici particulare

Oamenii legii îl caută în continuare pe bărbat pentru ca acesta să explice ce căuta în toaleta fetelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.