Rezultat surpriză pentru handbaliști. SCM Poli pierde restanța cu CSM Vaslui

După o victorie muncită în campionat cu CSM București și o victorie clară în Cupă cu Odorheiul, SCM Politehnica Timișoara era favorită pe hârtie în fața echipei gazdă.

Acest lucru s-a văzut și în teren, însă numai timp de o repriză. Timișorenii au avut avantaj de 3 goluri pe început de meci, dar gazdele au revenit rapid în joc. Echilibrul s-a păstrat pe tabelă până în ultimul minut al primei părți, când vasluienii au reușit să înscrie două goluri și la pauză aveau 13-11.

La începutul părții a doua gazdele au luat un avantaj de trei goluri, pe care l-au păstrat până la jumătatea reprizei, când un gol al lui Sadoveac i-a adus pe timișoreni la o lungime distanță. Cu zece minute înainte de final, formația gazdă a profitat de erorile din apărarea timișoreană,  și-a asigurat o diferență de 4 goluri pe care a reușit să o și păstreze până la final. S-a încheiat 28-24, iar Poli a suferit a cincea înfrângere stagională în campionat.

De interes:  Fetiță dispărută de acasă. Cine are informații, este rugat să contacteze autoritățile

Cel mai bun marcator timișorean a fost Marius Sadoveac, autor a 9 goluri, iar celelalte reușite le-au aparținut lui Dragas – 3, Pribanic – 3, Marijanovic – 3, Cîmpan – 3, Milosevic – 1, Fenici – 1, Năstăsie – 1.

După 8 etape, Poli ocupă locul 10 în clasament, cu 8 puncte, la egalitate cu CSM București, și la numai o lungime de adversarul din etapa viitoare, AHC Dobrogea Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.