Vacantele in camping sunt in plina expansiune – si asta nu este de mirare, deoarece aproape orice alt mod de a calatori este atat de flexibil si de aproape de natura. Dar merita sa cumperi imediat o rulota scumpa? Sau sa o inchiriezi de la firme specializate in inchirieri autorulote Timisoara sau inchirieri autoutilitare Timisoara?

Avantajele cumpararii unei rulote:

  • Ai flexibilitate maxima

Trebuie doar sa pleci si sa te bucuri de libertate? Nicio problema cu propria ta rulota – pentru ca este practic gata si te asteapta. Nu putea fi mai flexibil. Cu o masina de la firma de inchirieri auto Timisoara, totusi, trebuie sa rezervi cat mai devreme posibil. Pentru ca se poate intampla rapid sa nu mai existe nimic disponibil in perioadele populare de calatorie .

  • Sunt posibile si calatorii scurte

Nu ai planuri pentru weekend si ai dori sa faci o scurta calatorie spontana? Apoi, nimic nu sta in calea propriei tale rulote pentru o perioada scurta de timp. Cu un autocar inchiriat, totusi, poate fi diferit. Pentru ca aici exista adesea o perioada minima de inchiriere de cateva zile.

  • Factor ridicat de confort – proprii patru pereti
De interes:  Cum iti alegi un coordonator ssm?

Pur si simplu te simti cel mai confortabil in propriile patru pereti pe roti. Acest lucru se aplica curateniei si igienei, precum si stilului si echipamentelor. Cand cumperi o rulota, poti da frau liber designului.

  • Inchirierea unei rulote este, de asemenea, scumpa

Sigur, a avea propria rulota este o investitie. Dar modelele de inchiriat sunt, de asemenea, o povara pentru bugetul de vacanta. Pentru ca in sezonul principal trebuie sa aloci destul de multi bani inchirierii. De aceea, o calatorie cu o rulota nu este ieftina si este adesea comparabila cu costul unui pachet de vacanta.

Dezavantajele cumpararii unei rulote:

  • Ai o problema cu spatiul

… mai ales daca locuiesti intr-un oras mare precum Timisoara. Deci, ce faci cu rulota atunci cand nu o folosesti? Pentru ca locurile de parcare sunt rare. Atunci cand aceasta ocupa spatiile de parcare deja rare, toleranta semenilor lor devine zero. Deci: clarifica in avans optiunile locului de parcare sau tine cont de costurile pentru unul.

  • Ai costuri de achizitie si de functionare
De interes:  NEWS ALERT. Răsturnare de situație în cazul fetei găsită moartă în pădurea de la Secu!

Costurile de achizitie pentru o  rulota sunt imense, in functie de echipament si de cat de nou este. In plus, exista costuri fiscale si de asigurare, inspectie si intretinere, chiar daca nu misti deloc camioneta.

  • Ai deja propriul echipament si ai de lucru cu ingrijirea rulotei

In propria ta rulota poti determina singur echipamentul. Daca gusturile sau nevoile tale se schimba, nu este atat de usor sa faci schimbari rapide. Cand inchiriezi una, poti testa noi autoutilitare, le poti adapta individual. Un alt dezavantaj al propriei autoutilitare este ca trebuie sa iti cureti singur autovehiculul dupa vacanta. Cand inchiriezi, poti returna de multe ori autorulota asa cum este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.