femeie-frumoasa

De fiecare data cand ne incruntam, zambim sau radem, muschii delicati aflati sub piele se contracta, acest lucru dand nastere la aparitia ridurilor, dar si a pliurilor cutanate de expersie. Contractia aceasta constanta, dar sustinuta duce la o adancire a pliurilor, acest lucru ducand in final la o permanentizare a acestora. Cremele au un efect de placebo in ceea ce priveste riodurile, de aceea ar trebui sa aveti in vedere tratamentul cu botox sau cu acid hialuronic, acesta fiind cel care reuseste sa dea rezultatele cele mai pozitive.

Toxina botulinica a fost folosita de mult timp in recuperare, ea fiind o proteina care se introduce prin injectare in zonele cu probleme. Se blocheaza in acest fel transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. Pielea va ramane astfel intinsa, dar si neridata, iar regiunea tratata este intinerita in acest fel chiar si cu 5-10 ani. Acest tratament este unul cat se poate de simplu, dar si nechirurgical, el aplicandu-se persoanelor cu varste curpinse intre 18 si 65 de ani. In acest fel se pot estompa, dar si elimina ridurile de pe frunte, precum si cele de pe gat sau dintre sprancene daca va fi nevoie.

De interes:  Stiluri și imagini cu sandale la modă în acest sezoni

Efectul acestei toxine este vizibil in 2-14 zile de la injectare, acesta fiind vizibil pentru o perioada de 6 luni. Trebuie sa se efectueze un control inainte, dar si dupa tratamentul respectiv. Pacientul isi va putea relua activitate imediat dupa injectare, dar va trebiui sa evite masajul local. De asemnenea, ar trebui sa evite si expunerea la soare, precum si sauna. Efortul fizic va fi permis, iar machierea, precum si demachierea trebuie realizate cu manevre cat mai precaute.

Aceasta injectie se desfasoara fara nici un fel de problema, pentru majoritatea pacientilor, iar timpul acordat intervenitiei este unul destul de scazut. Datorita raportului pret/calitate al acestei proceduri, ea este apreciata cat se poate de mult, fiind o optiune de avut in vedere. Injectarile se fac rapid, iar reziltatele apar treptat. Aceasta interventie este recomandata oricarei persoane care vrea sa arate, dar si sa se simta mai tanara, de aceea ea este o optiune de avut in vedere pentru orice femeie. Dezavantajele sunt limitate, la caracterul reversibil, dar si la costurile de reinjectare, de aceea aceasta procedura va presupune costuri recurente. Efectele secundare presupun o umflare discreta si temporara in zona unde a fost aplicat botoxul. Aceasta umflare dispare insa la doua zile dupa aplicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.