Cabinele foto au parcurs un drum lung de-a lungul anilor. De la chioscurile de mall pana la cabine mici folosite la o nunta. Dar noul rol pentru cabinele foto moderne este activarea marcii. Si are sens, oamenilor le place sa impartaseasca fotografiile lor pe retelele de socializare, asa ca, daca ai o afacere care trebuie sa isi construiasca o prezenta online, de ce sa nu profiti de cele mai moderne capacitati ale cabinei foto.

Ce este activarea marcii?

Activarea marcii este un termen de marketing destul de nou. Practic, se refera la difuzarea numelui marcii catre public. Gandeste-te la activarea marcii ca la un start-up pentru a-ti atrage atentia asupra afacerii sau pentru a schimba brandul.

Intr-un anumit sens, este similar cu lansarea afacerii tale in lume. Si daca ai ceva uimitor de oferit lumii, nimeni nu il va cumpara daca nu stie ca exista. Ceea ce diferentiaza activarea marcii de o campanie de marketing obisnuita este implementarea implicarii consumatorilor. Cu alte cuvinte, afacerea ta se implica direct cu consumatorii si utilizeaza experienta ca activitate de branding. Si aici intra in calcul serviciile de activare brand cu cabine foto 360gif.

De interes:  Cele mai frecvente simptome care anunta ca este necesara repararea casetei de directie

Cum ajuta o cabina foto gif la activarea marcii?

Dupa cum se stie, cabine foto au o multime de caracteristici. Una dintre cele mai atractive dintre aceste caracteristici este posibilitatea de a partaja instantaneu fotografiile si videoclipurile pe social media. Si intr-o epoca a retelelor sociale, stii ce inseamna asta … toata lumea vede continutul uimitor, deci marca ta.

Prin utilizarea unei cabine foto sau video in campania ta de activare a brandului, iti atragi clientii, le aprinzi interesul fata de marca ta si creezi o relatie valoroasa cu ei prin fotografiile pe care le fac si le impartasesc.

In plus, daca videoclipurile si imaginile devin virale, te afli intr-o situatie si mai buna pentru a-ti extinde acoperirea si gradul de cunoastere a marcii in intreaga lume.

Ai nevoie de o campanie de activare a marcii?

Activarile de brand sunt perfecte pentru noile companii in devenire care trebuie sa inceapa constientizarea marcii. Din nou, daca nimeni nu stie ca esti acolo, atunci afacerea ta va ramane stagnanta.

De interes:  Omorât de tren la Zagujeni

Noile companii beneficiaza foarte mult de activarile marcii, deoarece demonstreaza ca sunt interesate (si implicate) in publicul lor ideal.

Pe de alta parte, companiile experimentate pot beneficia, de asemenea, de o activare a marcii si de publicitatea pe care o poate produce. Clientii actuali sunt surprinsi cu ceva nou, modern si interactiv si pot readuce lumina reflectoarelor intr-o afacere care are nevoie de o imbunatatire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.