Masca devine accesoriu obligatoriu şi la Anina! Hotărârea a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă

Întrunit astăzi, 3 august, în şedinţă extraordinară, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă din Anina a decis ca purtarea măştii de protecţie să fie obligatorie pentru cetăţenii urbei în toate spaţiile publice: magazine, biserici, instituţii publice, mijloace de transport în comun, precum şi în pieţele din oraşul Anina. Documentul face referire atât la piaţa agroalimentară, cât şi la cea industrială.

În cursul aceleiaşi şedinţe s-a mai stabilit ca programul de lucru cu publicul al Primăriei Anina să fie redus la trei ore pe zi, între 10.00 şi 13.00, fiind admisă doar câte o persoană la ghişeu. Trei ore pe zi, în acelaşi interval orar, va avea program cu publicul şi Liceul “Mathias Hammer” din localitate. De asemenea, terasele vor funcţiona doar între orele 08.00-23.00, iar deplasarea sau staţionarea în grupuri mai mari de trei persoane fără mască de protecţie este strict interzisă în oraş.

În textul hotărârii se precizează că măsurile au fost luate ţinând cont de situaţiile transmise de Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Caraş-Severin, privind persoanele infectate cu SARS-Cov-2, cele izolate sau în carantină de pe raza oraşului Anina. Documentul poartă semnătura primarului Gheorghe Românu, preşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Anina.

De interes:  Incendii serioase la Caransebeș și Anina FOTO

sursa foto: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.