Incendii în această seară, la un apartament din Moldova Nouă și la un autoturism aflat pe drumul european

În această seară, în jurul orei 20:20, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament pe Aleea Liliacului din Moldova Nouă.

Incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă, în bucătăria apartamentului și degaja mult fum care a pătruns și în casa scării imobilului. O persoană care se afla în apartament s-a autoevacuat, dar a suferit arsuri la nivelul feței și brațelor. Victima, un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital. Pompierii militari au scos din apartament o butelie pentru e evita producerea unei explozii, iar după stingerea incendiului au acționat pentru evacuarea fumului. Nu s-a impus evacuarea celorlalți locatari. La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Politiei.

După aproximativ 10 minute, prin apel 112 a fost anunțat un incendiu izbucnit la un autoturism pe DN 6, între localitățile Armeniș și Teregova. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. Șoferul s-a autoevacuat, nu a fost rănit și a reușit să limiteze propagarea incendiului cu ajutorul unui stingător. Prin reacția promptă atât a șoferului, dar și a echipajelor de intervenție profesioniste s-a reușit limitarea daunelor la instalația electrică a autoturismului. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un scurtcircuit.

De interes:  La mulţi ani, Eros Luciano Walter Ramazzotti! – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.