Incendii în această seară, la un apartament din Moldova Nouă și la un autoturism aflat pe drumul european

În această seară, în jurul orei 20:20, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament pe Aleea Liliacului din Moldova Nouă.

Incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă, în bucătăria apartamentului și degaja mult fum care a pătruns și în casa scării imobilului. O persoană care se afla în apartament s-a autoevacuat, dar a suferit arsuri la nivelul feței și brațelor. Victima, un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital. Pompierii militari au scos din apartament o butelie pentru e evita producerea unei explozii, iar după stingerea incendiului au acționat pentru evacuarea fumului. Nu s-a impus evacuarea celorlalți locatari. La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Politiei.

După aproximativ 10 minute, prin apel 112 a fost anunțat un incendiu izbucnit la un autoturism pe DN 6, între localitățile Armeniș și Teregova. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. Șoferul s-a autoevacuat, nu a fost rănit și a reușit să limiteze propagarea incendiului cu ajutorul unui stingător. Prin reacția promptă atât a șoferului, dar și a echipajelor de intervenție profesioniste s-a reușit limitarea daunelor la instalația electrică a autoturismului. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un scurtcircuit.

De interes:  Preşedintele Iohannis a promulgat legea privind scăderea vârstei de pensionare pentru locuitorii zonelor cu poluare remanentă. Actul normativ se aplică şi în şase localităţi cărăşene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.