În orice florărie găsim trandafiri, iar motivul este cât se poate de simplu: sunt printre cele mai solicitate tipuri de flori, atât de doamne cât și de către domni. Iar oferind astfel de flori, știm că vor fi primite cu succes.

Cum putem oferi trandafiri cadou?

  • Trandafirii pot fi oferiți simplu, ca atare, creând un buchet doar din trandafiri roșii. Fiecare femeie se va bucura atunci când va primi drept cadou un buchet generos de trandafiri cu fir lung, fără spini. Aceștia pot fi împachetați după placul fiecăruia, de la ambalaj de hârtie, la cutii deosebite, tocmai pentru a o surprinde cât mai plăcut pe cea care îi primește.
  • În aranjamente florale. Dacă am decis să oferim cadou un aranjament floral, este bine de știut că putem integra cu ușurință și câte fire de trandafiri. Aici în funcție de culorile predominante, putem opta către trandafiri albi, roșii, galbeni.
  • În cutii imense. La mare căutare, mai ales în rândul îndrăgostiților, sunt cutiile imense cu flori, în care pot fi amenajate chiar și 101 de fire de trandafiri. Aceștia sunt un cadou perfect pentru aniversările de relație, căsnicie, cerere în căsătorie.
De interes:  Dosarul Crevedia. Experții în explozibil, la locul tragediei. Există din nou risc de explozie – pompierii încearcă să răcească o cisternă cu GPL

Chiar dacă dorim să oferim cadou trandafiri roșii persoanelor importante din viața noastră, drumul petrecut până la florărie sau chiar și timpul petrecut acolo pot fi un impediment. Trăim într-un secol al vitezei, iar în acest caz căutăm alternative la orice.

Florăriile online sunt la mare căutare în zilele noastre, iar asta se datorează posibilității de a trimite cadou flori persoanelor dragi, chiar și când nu suntem alături de ele.

O florărie online ne pune la dispoziție numeroase tipuri de flori proaspete, ne creează buchete speciale după bunul plac, cât și aranjamente florale deosebite. Apelând însă la o florărie online, putem beneficia de toate acestea economisind timp. Putem plasa comanda direct pe site, sau telefonic cu un reprezentant al florăriei, menționăm detaliile comenzii, după care lăsăm restul lucrurilor în seama florăriei.

Care sunt motivele pentru care să comanzi online flori de la florărie online?

  • Posibilitatea de a plasa o comandă personalizată. În cazul în care nu găsim pe website un anumit tip de buchet de flori sau dacă avem mențiuni speciale, avem posibilitatea să discutăm aceste aspecte cu un florar, să alegem împreună tipurile de flori pe care le dorim și chiar să aducem o notă personală comenzii finale. Dacă dorim să adăugăm un bilet, o notă specială, aceasta va fi scrisă tot de către reprezentanții florăriei, asigurându-se astfel că fiecare comandă plasată este una personalizată.
  • Plasarea comenzii oricând, de oriunde. Drumul către florărie poate fi unul plin de peripeții, de la aglomerația din trafic până la nepotrivirea dintre programul de la job și cel al florăriei. În cazul florăriilor online, cu un simplu click putem plasa o comandă de trandafiri sau alte flori, cu atât mai mult atunci când suntem hotărâți asupra comenzii. În cazul în care nu știm sigur ce tip de flori să dăruim, putem naviga pe website în căutare de aranjamente propuse de florărie sau putem contacta telefonic florăria pentru ajutor. Toate acestea se pot face din confortul propriei locuințe, intr-o pauză la job sau chiar din timpul unei călătorii.
De interes:  Exponatul lunii la muzeu: Recipient pentru băutură din sticlă gravată cu motive vegetale

Livrarea florilor este realizată de către livratori proprii, fără a mai fi nevoie de deplasare din partea noastră. În acest fel surpriza pe care o realizăm este cu atât mai mare. Cu atât mai mult atunci când dorim să facem o surpriză cuiva drag, dar noi suntem departe de casă.

Grija că florile nu vor fi livrate celor dragi corespunzător este eliminată total, întrucât florăria OK Flora livrează personal florile către cei dragi nouă în cele mai bune condiții, ajutându-ne astfel să surprindem cât mai plăcut pe cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.