In căutarea bărbatului perfect

in-cautarea-barbatului-perfect

Trebuie sa fii o proastă sa iti dorești un bărbat perfect in Viata ta. Sună foarte dur si amețitor însă e cât se poate de adevarat. Prefer dur si adevarat decât siropos si fals. Pentru ca ce poate fi mai plictisitor decat un bărbat perfect? Un barbat care sa iti zâmbească si atunci cand ii arați degetul. Un barbat care sa le faca pe toate. Barbatul marioneta. Barbatul care le știe pe toate si care nu greșește niciodata. Nici măcar atunci cand nu esti atenta.

Barbatul perfect este cel mai plictisitor barbat in Viata. El „nu fumează, nu bea, nu iese in oraș cu prietenii si ajunge întotdeauna la timp acasă. Nu face sex, ci numai Amor, nu vorbește urat si se spala in fiecare dimineata pe dinti”. As mai adauga: Se roagă in fiecare seara inainte de culcare si merge in fiecare Duminica la biserica. Iti vine sa razi? Si mie!🙂

De interes:  Peste 6.000 de persoane infectate cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore! Situația în fiecare județ

Barbatul perfect poate fi asemănat cu un robot. Daca il ungi bine si ii schimbi piesele la timp, il ai pentru o Viata. Suna ideal. Problema este ca pana si roboții o dau in bara. Si urat de tot. Exact cand ti-e lumea mai draga. Iar atunci cand se intampla asta, fii pregătită sa înlocuiești. Nu piesele sau uleiul, ci barbatul. Cu totul. Pana si barbatul perfect se poate strica. Iar suspinele si regretele tale nu vor fi suficiente pentru a repara ceva. Unele lucruri nu se mai repara deloc, ci pur si simplu se accepta. La fel ca barbatul ce apare in Viata ta si pe care il alegi. Daca nu il accepti cu bune si cu rele cel mai bine ar fi sa il lasi sa plece.

Barbatii nu trebuie schimbați. Decat atunci cand iti arunca sufletul la ghena. Atunci ii schimbi. Dar cu altii. Cu altii mai buni însă nu perfecti.

De interes:  Bilanț coronavirus 25 februarie: 3.923 de cazuri noi, 81 de decese

Un bărbat nu trebuie sa fie perfect pentru a face o femeie fericita. Tot ceea ce trebuie sa facă este sa fie bărbatul care a spus ca este atunci cand a cunoscut-o.

Este suficient. Pana si pentru un barbat imperfect!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.